USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Травневий парк імені 900-річчя Луцька. ФОТОРЕПОРТАЖ

13 Травня 2016 14:49
Мальовнича місцина з чудовою річкою та горбистими острівцям, вкритими різноманітними деревами, стала одним з улюблених місць лучан.

Саме в парку імені 900-річчя Луцька можна помилуватися цією неперевершеою красою, створеною самою природою, покормити білочок та диких качок, послухати різноголосий спів пташок, а також весело провести дозвілля, куштуючи смачненький шашличок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 13 Травня 2016 15:01
Панафідін кращий. З такими біцепсами треба було брати участь у змаганнях з сили удару. А фото взагалі класні
Вадимчик до Лучанин Показати IP 13 Травня 2016 17:02
Ой дякую, добрі люди))) Засоромили)))
нхя не смішно Показати IP 13 Травня 2016 16:11
А шо за лінгам на першій світлині?
Мешкаю поруч Показати IP 13 Травня 2016 16:32
Парк ім. 900-річчя Луцька - справжня ландшафтна перлина нашого міста. Нинішньої весни парк прибирали тисячі лучан. Переважно тих, хто закоханий в своє місто. З’явилось багато лавок, поруч з церквою буде будуватись чи то корт, чи міні-футбольне поле. Вже завезені пісок і щебінь. Усе це - для міста і його мешканців. Приємно, чисто, свіже повітря, веселе птаство, а білочки беруть горіхи з рук. Але на фото - поезія, а є ще "проза" парку. Болить серце, коли в святкові дні сюди бусами і легковиками злітається бритоголова бидлота, не обтяжена не те, що інтелектом, а навіть елементарною культурою. Навкруги - мангали, м’ясо з цибулею, старе смердюче сало, дим стелеться по землі і виїдає очі. І мисливці на вигулі вівчарок ростом з дворічну телицю. А тут гуляють з дітьми мами з усієї округ в радіусі 2-3 кілометри. Матюки, п’яні погрози, горілка тече рікою. А потім не вельми тверезі тати і мами шукають своїх загублених дітей, виясняють стосунки, мордобій, купами залишається сміття, битий склопосуд, пластикові пляшки. І так - до глибокої ночі, а хто схопив зайвого, то там і на "нічліг" залишається. Було б добре, якби у свята про парк не забувала наша доблесна поліція. Я - особливо про заборону в’їзду в парк автомобілів.
лучанин №2 Показати IP 13 Травня 2016 16:35
Не надовго вистачило наведення порядку в парку.Собаки вже вигулюють.Для повного щастя залишилось запустити кіз і корів.А парк в дійсності гарне місце для тих мешканців,які кругом нього проживають.
Сема Показати IP 13 Травня 2016 16:56
Вадік і Анічка, ви чудові. Й фото класнючі!)
Анічка до Сема Показати IP 13 Травня 2016 21:37
Спасибі
для лінгама Показати IP 13 Травня 2016 17:12
Кожен розглядає речі з точки зору і в міру своє розпусти. На першій світлині не лінгам, пеніс (краще так назвати), а грибочок, вирізаний з пня старої плакучої гиви, яка пять року тому розвалилась від старості і буревію.
АНДРІЙ Показати IP 27 Травня 2017 18:12
ПІДТРИМАЄМО ПОВТОРНУ ПЕТИЦІЮ ПРО ЗАБОРОНУ ЗАБУДОВИ ПАРКУ З ІСТОРИЧНОЮ НАЗВОЮ-"900РІЧЧЯ М.ЛУЦЬКА". ПРИКРИВАЮЧИТЬ ВОЙНАМИ АТО,ЛУЦЬКА МІСЬКА РАДА ГРУБО ПОРУШУЄ КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ (,- Стаття 5. "Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування." ) ,КАТЕГОРИЧНО ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ ЗДІЙСНИТИ ВОЛЮ НАРОДУ-ЗАБОРОНИТИ НЕЗАКОННЕ БУДІВНИЦТВО ТА ВІДНОВИТИ ПАРК" 900 ЧЧЯ М.ЛУЦЬКА" В МЕЖАХ НА МОМЕНТ ЙОГО ЗАСНУВАННЯ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus