USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Топ-10 країн, населення яких може рекордно зрости через міграцію

24 Грудня 2018 19:06
Американська дослідницька організація Інститут Геллапа назвала рекордсменів і аутсайдерів потенційного приросту населення. Дані показують, як зміниться чисельність населення різних країн, якщо всі охочі зможуть емігрувати, куди побажають, інформує журнал «Новое Время».

Лідером за приростом населення в процентному співвідношенні стала Нова Зеландія – її населення збільшилося б на 230%, а аутсайдером виявилася Сьєрра-Леоне – її мріють покинути щонайменше 70% мешканців.

У інфографіці представлено 10 країн з найбільшим потенційним приростом населення та 10 країн з найбільшим потенційним відтоком людей, а також показує місце України.

Щоб провести це дослідження, Інститут Геллапа опитав понад півмільйона людей у 152 країнах, які репрезентують 99% дорослого населення світу, та оцінив вплив потенційної загальної міграції на чисельність і склад населення в державах світу.

Вчені підрахували, скільки людей мріє емігрувати в кожну з країн, та відняли кількість тих, хто хотів би її покинути.

Таким чином був складений індекс, що позначає приріст або падіння чисельності населення країн під впливом загальної міграції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus