USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

Ті, хто кричать, нічого не зробили для Луцька, - депутат про активістів, які блокують сесію

28 Лютого 2018 11:24
Через дискусію щодо розгляду двох земельних питань та деструктивні дії активістів і колишніх посадовців сесія міськради вже майже півтори години не може розпочати роботу.

Засідання сесії Луцької міської ради мало стартувати о 10 годині 28 лютого.

Голова земельної комісії міськради Євгеній Ткачук зауважив, що дехто з тих, хто ганебно пішов з посад, тепер кричать, що нібито хтось щось розкрадає. Він наголосив, що не пам’ятає, аби раніше забудовники надавали до 12% житлової площі для пільгової черги, сплачували до того ж пайову участь. Також раніше міськрада не виграла жодного судового процесу, коли приймала рішення про не надання в оренду ділянки, на якій є нерухоме майно. Нині забудовники самі приходять до міської влади і пропонують виділити квартири прозоро. Якби така процедура була раніше, мовляв, пільгової квартирної черги досі не існувало б. Депутат відзначив, що деякі «одноклітинні» активісти бігали по будівництвах і збивали з забудовників гроші. Ті, хто зараз кричать, мовляв, нічого корисного не зробили для міста.

Голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук зазначив, що нова влада взяла за себе відповідальність за місто рік тому і за цей час вже 14 квартир для пільгової черги нададуть забудовники. Натомість за час, коли при владі була колишній секретар міськради Юлія Вусенко, місто отримали лише одну квартиру. Наприкінці минулого року у міський бюджет залучили 3 мільйони гривень, продавши три ділянки з аукціону. Він звернувся до присутнього у залі екс-заступника міського голови Юрія Моклиці: «Юра, ти за рік не спромігся почистити канали у парку, чого ти хочеш зараз досягти? Коли ти прозвітуєш, що зробив за рік? Тобі треба влаштуватися на роботу і йти працювати».

Своєю чергою, депутат Андрій Козюра повідомив, що на розгляд депутатів виносять питання про передачу у міську власність двох квартир на вулиці Миру у селі Липини Луцького району для тих, хто потребує поліпшення житлових умов.

Голова фракції «Народний контроль» Павло Данильчук попросив оголосити перерву на 20 хвилин. Таким чином, порядок денний сесії наразі не затвердили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Птолемей Показати IP 28 Лютого 2018 12:04
Цирк!
777 до Птолемей Показати IP 28 Лютого 2018 13:20
Ці активісти не циркачі, а шахраї вищої якості разом із шісткою Павлика - Чайкою...
1 Показати IP 28 Лютого 2018 12:09
На верхній фотографії збір "еліти Луцька". Циркачі!!
Виборець Показати IP 28 Лютого 2018 16:15
Данильчук ніколи нічого просто так не робить.Він втручається у процес тільки тоді коли пахне грошима.Це вже чув і від містян і від самих депутатів.
kex Показати IP 28 Лютого 2018 17:41
Там всі "хороші"...кожен лобіює власні інтереси!
Данильчуку Показати IP 28 Лютого 2018 17:50
Данильчук- це злодій, який жодного дня не працював!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus