USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Тест на небайдужість. Родині загиблого волинянина потрібна допомога

19 Лютого 2015 11:46
Родині загиблого Героя з Волині потрібна допомога. Військовий Дмитро Головін загинув на сході, виборюючи для нас право на мирне небо. Без батька залишилося двоє дітей. Про це інформують в групі "Типовий Володимир" в мережі.

"Зверніть, будь ласка, свою увагу на родину загиблого Героя під населеним пунктом Попасна 1 лютого Головіна Дмитра Володимировича. Був мобілізований попри те, що на його утриманні були малі діти дівчинка 8 років та хлопчик 12 років, дружина покинула його кілька років назад.

Після загибелі діти залишились на опіці стареньких дідуся та бабусі Головіної Ганни Романівни", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з волинським Героєм попрощалися 5 лютого у Володимирі-Волинському.



"У родини - скрутне становище, ваша допомога буде незайвою. Діти потребують весняний, літній одяг та взуття. Дівчинка Саша 33-34 розмір взуття, хлопчик Ваня 36-37 розмір", - інформують в мережі.

Карта бабусі 5168 7572 7614 0235 Приватбанк

Телефон бабусі - (097) 845 48 33 Головіна Ганна Романівна

Поштова адреса

4470 Волинська область, Володимир-Волинський, вулиця Литописця Нестора 15.

Детальніше про потреби родини можна дізнатися, зателефонувавши до бабусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
медик Показати IP 19 Лютого 2015 12:34
Невже і у військоматах військові не маюь сердець і совісті, можна ж було взяти цей злочин на себе і не посилати батька двох дітей, які без матері на фронт, а де ж держава з допомогою, що ж це за підхід до державних сиріт. Просто бере жах, зате східняки виставляють свої вимоги, то їм не там хочеться жити, а то погано годують, то їм мало платять, вони ж накликали війну, а наші діти гинуть, а вони повсідались нам на шию, попривозили своїх чоловіків, з такими впасеними будками, що за день не обійдеш, у нас є кого доглядать це пенсіонери, які вже голодують, інваліди, багатодітні сім!ї , чому про своїх не дбаємо, опам!ятаймося, і подивімся на дані ситуації критично, з нормальним глуздом. А східняків прихистили то хай дякують, а то вже з Росії втікають, така їм тут лафа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus