USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Тернопільська група презентувала лучанам акустичний поп-рок. Фото

11 Жовтня 2016 11:42
Тернопільська ватага «Bugs Bunny acoustic» вперше виступила перед луцькою публікою.

Під час концерту, який відбувся 7 жовтня у луцькому клубі «Кораблик-Оболонь», музиканти представили відвідувачам класний акустичний блок, замішавши у виступ як свої авторські пісні, так і кавери на більші відомі пісні від українських колег.

Варто додати, що гурт вже добряче встиг погарцювати на різноманітних українських подіях і цього разу мав чим потішити нарешті і лучан.

«Моооре позитиву, щоки, які вже аж боліли від посмішок, гарна атмосфера та чудові люди, які завітали на концерт тернопільської ватаги "Bugs Bunny" минулої п'ятниці у Кораблик. Перший візит "кроликів" у Луцьк видався крутим! Чекаємо на нові зустрічі з цим файним колективом, - повідомляють на сторінці пивного клубу «Кораблик-Оболонь».

«Назвичайно добрі, привітні люди ті лучани, відчуття ніби побували вдома, а не аж за 3 години від Тернополя. Страшенно вдячні як закладу, який дуже привітно і гостинно прийняв нас , так і гостям, які прийшли послухати та потанцювати під нашу музику. То був гарний концерт із приємними спогадами», - розповіли у соцмережі про свої враження від концерт музиканти гурту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus