USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Телепроект «Дайджест» - про фінансові проблеми «Луцьктепла» та майстер-класи в Арт-галереї

19 Серпня 2017 21:25
У черговому випуску щотижневого телепроекту «Дайджест» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» - соцільно важливі теми, що стосуються життя громад усієї Волині.

Цього разу у передачі у рубриці «На межі» ви дізнаєтесь про те, хто завів у глухий кут ДКП «Луцьктепло». Журналісти проекту з’ясовували, звідки в одного із найважливіших комунальних підприємств фінансові проблеми, та чи постраждають взимку від цього лучани.

Здійснення спільних проектів громад із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом»: малюки селища Мар’янівка Горохівського району мають тепер новий ігровий майданчик для розваг, мешканці Прилуцького, що в Ківерцівському районі відпочиватимуть у спеціально об лаштованій для цього зоні, а ФАП села Сирники Луцького району отримав сучасне медичне обладнання.

У День села в Почапах Ковельського району відзначили найкращого вчителя, духовного наставника та найчисельнішу сім’ю. Окрім того, журналісти тижневика дізнавалися не лише про здобутки громади, а й про її проблеми та можливості їх вирішення.

Літні майстер-класи в Арт-галереї ЦУМу Луцька – організоване дозвілля для дітей та дорослих. Уроки театрального мистецтва, ліпка глиною, малювання, хенд-мейд – чи не щодня у виставковій залі упродовж літніх канікул – змістовні заняття за підтримки фонду «Тільки разом».

Кожен випуск телепередачі виходить у супроводі сурдоперекладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus