USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Театрали, яких звинуватив Лапін, написали йому відкритого листа

15 Лютого 2015 09:00
У тому, що народний депутат від Луцька Ігор Лапін безпідставно звинуватив колектив драмтеатру в Луцьку, переконує художній керівник театру Петро Ластівка.

Так, нардеп у своєму Facebook закинув театралам корупцію та непрофесіоналізм. Коли ж його попросили пояснень та запросили на зустріч, став уникати будь-якого контакту.



Колектив театру підготував відкритий лист до народного депутата та звернувся до редакції Інформаційного агентства Волинські Новини із проханням надати йому розголосу, аби Ігор Лапін таки почув громадськість.

Відкритий лист.

Народному депутату України

Ігорю Олександровичу Лапіну.

Ігоре Олександровичу, Ви, «що до театру ходите рідко», похапцем на своїй сторінці у Facebook дозволили собі безпідставні, брутальні звинувачення керівників та колективу Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка в хабарництві, корупції.

Ось цитата з вашого допису без змін, з орфографічними помилками: «… не все так добре не тільки з репертуаром, але й з політикою театрального керівництва: корупція, торгівля запрошеннями, купівля акторами місць у театрі та ролей, і ще багато чого іншого, що можна назвати прихватизацією. Не зважаючи на присутність фахової освіти, керівництво явно «забило» на пряме призначення театру і пустилося в забіг торгівлі, влаштувавши у театрі ринок з продажу усього, що можна продати. Займалися б краще репертуаром, тоді б і народ у театр йшов охоче, а прибутки росли».

На цей Ваш допис я дав Вам відповідь і запросив на зустріч з колективом. Ви ж уникаєте зустрічі, ухиляєтесь від прямого контакту, бо розумієте, що безпідставно нанесли образу, морально принизили колектив, вчинили наклеп і за це маєте публічно вибачитись, а перед жіночим складом колективу стати на коліна. Ви були учасником революції Гідності, майте ж гідність нардепа і офіцера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 127
Анонім Показати IP 15 Лютого 2015 09:17
а лапін правий на 100 відсотків. місто давно гуде від того, що робиться в театрі з приходом на керівну посади ластівки. може, і талановитий він, але дуже лицемірний, підлий і ласий до грошей. театрали, повставайте! творіть, а не прислужуйте різним птицям. а на коліна перед жінками має стати петро ластівка! йому є за що!
аноніму до Анонім Показати IP 15 Лютого 2015 10:01
А ще все місто гуде про те. що люди почали ходити в театр, що обновили репертуар, що театр став сучаснішим і живим. Анонім - відстань від людей.
Марта до Анонім Показати IP 15 Лютого 2015 10:47
Одна я не розумію, в чому кримінал продажу запрошень? Може працівникам театру видають зарплату або премію "натурою", запрошеннями тобто.
Корінний лучанин до Марта Показати IP 15 Лютого 2015 13:19
СУМНІВАЮСЬ Я , ОДНАК І ОСЬ ЧОМУ! Вам не спала думка чому тільки один "юрист" Лапін , як він мовить піймався на гачок і більше не було випадків ні з ким? Дуже змахує це на ПІАР "юриста" ( підкреслюю юриста!) ЛАПІНА ! Я незліченно багато разів ходжу на спектаклі в ТЕАТР, то ніколи із рук квитків та сумнівних запрошень не купував ! Ну Лапін же "юрист" та "інтелігентна" людина , він в театрі не буває, ЗВІДКІЛЯ Ж ЙОМУ " ОСВІЧЕНОМУ" ЗНАТИ ЯК МАЄ КВИТОК ТА ЗАПРОШЕННЯ ВИГЛЯДАТИ ! ? Але , по суті "юрист" ЛАПІН виступив як СПІВУЧАСНИК АФЕРИ, ТОМУ ЗАХОТІЛОСЬ ХАЛЯВИ , НУ І БУВ ПОКАРАНИЙ ТАКИМИ ЯК ВІН ! НЕХАЙ ВЧИТЬ " МАТЧАСТЬ" , ТОБТО ЗАКОНИ.
Споглядач до Корінний лучанин Показати IP 17 Лютого 2015 10:32
Ми також з вищою освітою (хоч не "юристи"), та якби я вчився на медичному, то навряд чи я захотів би потрапити до своїх одногрупників на прийом. А оскільки і головний "герой" цього посту також поласував позакасовим місцем, то його кваліфікація викликає сумніви.
Анонім до Анонім Показати IP 15 Лютого 2015 10:50
Бойовики з Луганська в нетверезому стані на КамАЗі прорвалися на територію Ростовської області Росії. Як пише місцеве видання kr-news.ru, 10 лютого близько 12:00 на території Каменського району поблизу Волченського сільського поселення був затриманий КамАЗ із бойовиками. Неподалік від повороту на Донецьк (Росія) дорогу КамАЗу перекрили російські БТРи. За тривогою були підняті поліція, розміщений у Кам'янську інженерний полк, військовослужбовці внутрішніх військ. Водій КамАЗа, в якому перебували ще двоє чоловік, протаранив загородження, установлені на прикордонних пунктах пропуску "Ізварине" (Україна) і "Донецьк" (Росія) і в'їхав на територію Росії. Повідомляється, що ні на які вимоги прикордонників чоловіки не реагували. Щоб їх зупинити, довелося вдаватися до допомоги бійців ЗМОП, співробітників відділення мобільних дій ПУ ФСБ Росії по Ростовській області. У зв'язку з непокорою вимогам була застосована вогнепальна зброя. Всі затримані були у стані сильного сп'яніння. Вони стверджували, що є ополченцями й навіть протягом деякого часу не могли усвідомити, що перебувають на території іншої держави. Після того, як бойовики прийшли до тями, вони почали говорити, що є заручниками. Але співробітники правоохоронних органів їм не повірили, тому що в заручників зазвичай не буває стільки зброї. При перестрілці поранення отримав один із бойовиків родом із Владикавказа. У відділі МВС Росії по Кам'янську-Шахтинському спочатку повідомили, що все, що відбувалось, було навчанням.
ВОНО до Анонім Показати IP 15 Лютого 2015 11:36
вывсеврете, они не такие, то были переодетые агенты ЦРУ
Вчителька Показати IP 15 Лютого 2015 09:40
Шановний народний депутате! Якщо ви насмілились сказати про наш театр як непрофесійний,значить ви і непрофесійний юрист. Кращого театру як в Луцьку просто немає. Прекрасні професійні актори! Якщо ви мали на увазі Ластівку то це може бути трошки так. Він людина неадекватна. Думає,що він бог і цар .але дуже помиляється. Многожон і нахал.!
коля до Вчителька Показати IP 15 Лютого 2015 17:03
коментар було видалено
глядачка до Вчителька Показати IP 16 Лютого 2015 03:53
Театр,під його керівництвом,уже теж- не дуже
Люди Показати IP 15 Лютого 2015 09:44
Та його давно пора з Волині гнати в три шиї,як зробили це Тернопільчани, цього нахалюгу. Скільки розбив сімей, добре,що може вже зупинився на цій пройдисвітці Небосьці, звання так хоче. Дурочка ти по рахунку яка вже? тобі не стидно?
Укроп Показати IP 15 Лютого 2015 09:44
Лапін в театрі? Та це рівно що свиня за партою, осел за трибуною, курка на кафедрі.
редиска до Укроп Показати IP 15 Лютого 2015 10:07
Про курку ти добре підмітив. Я навіть знаю, про кого це.
капуста до редиска Показати IP 15 Лютого 2015 11:08
А ослів за трибуною знаю тисячі:-)
редиска до капуста Показати IP 15 Лютого 2015 20:33
Молодець, бачу маєш гарних колєгів.
Kovel Показати IP 15 Лютого 2015 09:50
Нехай псевдо воїн Лапін, краще напише про схеми, як він разом з Татом відмазува від криминальної відповідальності ЗЛОЧИНЦІВ, а краще ще б опублікував прайс-лист на дані послуги. Та й зараз нічого не помінялось, всі звернення до депутата починаються зі слів: "а мені яка користь з цього?"
дідо Показати IP 15 Лютого 2015 10:01
Артисти давно перетворили театр на свою приватну лавочку. Держава виділяє кошти на театр,штори та автобус, а всі виручені гроші артисти залишають у своїх кишенях. театр став притулком аферистів таких.як артист Гриб ,який махінаціями вкрав три земельні ділянки в Луцьку
петро до дідо Показати IP 15 Лютого 2015 15:31
Йолопе,Гриб в театрі не працюе вже 20 років,а все,що він вкрав-це за часів свого міського депутатства.
обс до петро Показати IP 15 Лютого 2015 21:21
класно взув йолопа
народна мудрість Показати IP 15 Лютого 2015 10:03
Забув Ігор Лапін народну мудрість: не зачіпай г*вна, смердіти не буде... Зачепив, блін, на свою голову:-)
театрал Показати IP 15 Лютого 2015 10:17
Ластівка робить імідж. А чим іще, як не листами. Люди не йдуть на Ластівку й не йтимуть. Поряд театр у Рівному процвітає - лауреати Шевченківської премії. Бо Мосійчук думає про творчість, а не про те, як бюджетні бабки відмити. Волинський театр, на жаль, не виняток із правила. За Лисюка у всій культурі, що тут на місці, в Луцьку таке б-ство розвелось. До районів нічого не доходить. І Дмитрук у цьому не зарада.
петро до театрал Показати IP 15 Лютого 2015 15:37
Театрале задовбаний,щоб твоім курячим мізкам було відомо- Мосійчук років з 25 не в Рівному,а Тернополі працюе. Тільки повний ідіот може стверджувати про якусь корупцію в будь-якому театрі-там не водяться гроші,на яких роблять корупцію.
театрал до петро Показати IP 15 Лютого 2015 20:36
Ось тут ти й спалився, режисере задрипаний. Це була пастка. Бо хто краще від тебе знає, хто там зараз в Тернополі
петро до театрал Показати IP 15 Лютого 2015 21:09
коментар було видалено
олег Показати IP 15 Лютого 2015 10:22
коментар було видалено
олег Показати IP 15 Лютого 2015 10:22
театрал задрипаний - хабарник з татом задрипаний і все
Анонім Показати IP 15 Лютого 2015 10:37
розвели лапіна на 200 гривень, яке горе, а наскільки він розводив людей у своєму ковелі - його совість не мучить, як він розвів луцьких лохів під час виборів своєю псевдо командирською посадою і обіцянками - не розкаже? ще бракує дописати, що він кров проливав на фронті за наш театр - і шекспір відпочивав би як мінімум до наступних виборів. ластівка - то правда - ще те гав...но разом зі своєю черговою пританцовкою (небосіхою), яку ніяк не просуне хоч би на застужену, постійні приниження працівників театру, самого керівника (тоже нервів не хоче псувати через такого придурка) - театр правда - деградує: шевченка під ластівку переписує, шекспір "осучаснений", постійні приниження на репетиціях, барельєф берези біля запасного виходу...
Ікар Показати IP 15 Лютого 2015 10:57
не люблю Лапіна як депутата але тут він правий на 100% адміністратори театру постійно продають запрошення, особливо Тетяна а Ластівка за своїм носом не може цього визнати...нехай займається виставами, а не касирами
123 Показати IP 15 Лютого 2015 11:01
Какого офицера? Лапину до офицера как свинье до турника!
АХИЛ Показати IP 15 Лютого 2015 11:09
Лапін артист тільки власного театру. Те, що відбулось на виборах свідчить , що виграв не Лапін, а " вояж,камуфляж, бігборд,комбат і автомат". І це спір не Лапіна і театру, а двох театрів, тільки один театр профі, а другий для лохів.
ВОНО до АХИЛ Показати IP 15 Лютого 2015 11:39
вибори показали чим думають волиняни, перед тим як плакати
Лариса Показати IP 15 Лютого 2015 11:33
Здогадуюсь, що у Ластівки характер не простий, бо всі творчі люди "не від світу цього", але паскудити його і колектив - це вже занадто. Вистави цього режисера високотворчі! Я не театральний критик, але наш театр дуже люблю, всі без винятку актори грають свої ролі на межі перевтілення. І Олена, дружина Ластівки, мені дуже подобається, вона грає ролі чи не найкраще, всім своїм єством. А хто пише про театр гидоту - сам такий. Щодо продажу квитків, то це функції адміністратора і директора, і аж ніяк не режисера! Про це Лапін мав би знати.
Patrrik Показати IP 15 Лютого 2015 11:39
Судячи з коментарiв, новоспечений нардеп i художнiй керiвник театру -"два чоботи однiэi пари"... Яке iхало, также й здибало! Зi слiв класикiв украiнськоi лiтератури, це не що iнше, як два "пройдисвiти". Невже комусь цiкавий конфлiкт двох шарлатанiв... Ганьба!
Луцьк Показати IP 15 Лютого 2015 11:41
ви ж самi собрали такого Лапiна!Ми- лохи, тому нами й керують нiкчеми.А в особисте жития Ластiвки- не лiзьте.А Небось, талановита актриса.
знайомий до Луцьк Показати IP 16 Лютого 2015 13:57
А дочого тут небось.Вона повний Йолоп
Анонім Показати IP 15 Лютого 2015 11:55
лариса, яка олена. не хвали себе, послухай, що весь театр про тебе і твою пташку говорить. я не про те, коли ластівки у вирій летять...
мельпомена Показати IP 15 Лютого 2015 11:57
Я не в захваті від нашого театру, але так судити не має права навіть театрознавець. Тим паче, що солдафон Лапін не ходить в театр. По-хамськи, полішук. Я Пастернака не читав, але засуджую, - так виходить.
Лариса Аноніму до мельпомена Показати IP 15 Лютого 2015 12:52
Я не про характери артистів і стосунки між ними. Ні з ким з них я не знайома. Я про те, що бачу на сцені. Актор або повністю перевтілюється, або грає в напів-сили. До речі, мені дуже подобається актор, який грає Гамлета. І Проня у виконанні Софії Онищук також чудова.
знайомий до Лариса Аноніму Показати IP 16 Лютого 2015 14:02
От якраз Софія з тих хто купляе собі ролі і звання.ІІ чоловік,батюшка і бізнесмен-будівельник,будуе Ластівці хату.От вам і ТЕАТР
знайома до знайомий Показати IP 16 Лютого 2015 22:16
коментар було видалено
Патріот Показати IP 15 Лютого 2015 12:10
коментар було видалено
МАша Показати IP 15 Лютого 2015 12:12
воно то на танку то з автоматом. справжні герої або на фронті або вже у землі лежать. а воно вже дупу гріє у парламенті. герой всраний. шкода що комент видалять на угоду новому царьку.
Корінний лучанин Показати IP 15 Лютого 2015 12:38
Ну не сподівався від цього Лапіна такого! ПОВНИЙ ВІДСТІЙ! Знову лучани вибрали нового "гузя" ! До КОНСТАНКЕВИЧ І. я бачу йому далеко, бо вона більш РОЗУМНІША та ІНТЕЛІГЕНТНІША !!! А ТАКИХ ЛЮДЕЙ У ВР, явно не вистачає ! НУ НЕ ТРЕБА ТАКИХ "ЛАПІНИХ" У ВР! ВІН там посидить 5літ без толку, і ПЕНСІОН собі заробить . РЕЗУЛЬТАТ ЙОГО ДІЯЛЬНОСТІ - НУЛЬОВИЙ!
Долар Показати IP 15 Лютого 2015 12:44
коментар було видалено
бригадир Показати IP 15 Лютого 2015 13:14
коментар було видалено
ЛУЧАНКА Показати IP 15 Лютого 2015 14:30
Мені дуже соромно, що я віддала голос за це недорозуміння.....А ТЕАТР і АРТИСТИ театру на чолі з ЛАСТІВКОЮ прекрасні і ніколи біля театру такого не буває.... ГАНЬБА ДЕПУТАТУ!!! Я вже багато років ходжу в театр!!! Дійсно на коліна Лапіна перед колективом театру!!!
Корінний лучанин до ЛУЧАНКА Показати IP 15 Лютого 2015 14:43
Я просто не розумію чим Вам КОНСТАНКЕВИЧ не сподобалась зі своєю ПРОГРАМОЮ? Я усвідомлюю, що від помилок ніхто не узбезпечений, але ж Констанкевич щось конкретно робила для Луцька, а чудо "юрист" Лапін - НІЧОГО !! Тільки в камуфляжі ходив ! Ось маємо ЦЕ НЕДОРОЗУМІННЯ - шарікова!
чучка до Корінний лучанин Показати IP 15 Лютого 2015 16:19
Нарешті зрозумів, хто підписується, як "ЛУЧАНКА" і "корінний лучанин".
Корінний лучанин до чучка Показати IP 15 Лютого 2015 17:00
У тебе БАГАТА ФАНТАЗІЯ ! ХА-ХА-ХА!!! 2 в 1 ! Це ж треба поєднати двох різних людей та ще й в одну стать. Ну ВІРТУАЛ КОНКРЕТНИЙ! Ти зі своєю ріднею так поступаєш? Почухай свою РІПУ, та аналізуй тобою написане. СТРОЧИ ДАЛІ В ТОМУ Ж ДУСІ для СМІХУ та виставляй собі +.
Театр корупціонера Показати IP 15 Лютого 2015 14:36
Мабуть тут на злодії керівнику Ластівці - шапка горить:)
петро до Театр корупціонера Показати IP 15 Лютого 2015 15:50
Ти того ''злодія'' за руку вхопив? Дивись,бо той придуркуватий Ластівка може розшукати тебе і рило начистити. Я його знаю.
петро петрович до петро Показати IP 15 Лютого 2015 15:55
Ластівка, це ти?
знайомий до Театр корупціонера Показати IP 16 Лютого 2015 14:08
Це все Ластівка і його дружина захищають своі кишені увигляді театру
Волинянка Показати IP 15 Лютого 2015 15:39
А чому ж Лапін такий законослухняний громадянин купив квиток із рук? Виходить що він і сам свідомо став учасником злочину. Перш за все потрібно починати із себе.
Костя Показати IP 15 Лютого 2015 15:44
Гра акторів театру неперевершена навіть тоді коли вони грають у бездарних постановках Царька Ластівки . ХІхі хотів собі піару зробити , а його тут гав..ом облили ... Петя бери Лену і лети , лети пташко подалі звідси ....
гриша до Костя Показати IP 16 Лютого 2015 17:06
Костя,як режисер погано поставить-то й актори добре не зіграють. А якщо актори добре грають,то таки вже режисер поставив добре. Це мені пояснили старожили театру. Кажуть,що він зараз готуе прем'еру якусь зарозумну-4 квітня прем'ера. Ти,Костя,підеш?
кум Показати IP 15 Лютого 2015 15:57
Петро навіть не сподівався на такий успіх. Написав "піьмєцо" народному депутату і ти диви, який аншлаг!
атож до кум Показати IP 15 Лютого 2015 16:15
Так він сам його і творить той "аншлаг". Закинув листа на сайт, а тепер сидить цілий день і відгавкується під різними ніками.
Анонім Показати IP 15 Лютого 2015 16:00
Нехай згадає тата "Долара", агов Ковель згадай і відгукнись
Наталя Показати IP 15 Лютого 2015 16:04
Була вчора на концерті , мені здалося ,що був бенефіс Олени Ластівки . Петро Ластівка з своєї безголосої дружини за рахунок інших солістів намагається зробити Зірку світового рівня . А ви вже подавали заявку на Розсміши коміка . Здається там ваші здібності оцінять не лише З точки зору професійності та ще можливо дадуть трохи більше грошей . Зможете купити для Лени фанеру , бо за один вечір в капелюсі багато не назбираєш ,хіба що похмелитись ....
ахаха Показати IP 15 Лютого 2015 17:46
Ахаха лол))
Анонім Показати IP 15 Лютого 2015 18:50
З запрошень податок не платиться і ніде не фіксується саме запрошення. Тобто можна надрукувати скажімо кілька запрошень і спокійно щодня класти до кишені тисячу чи більше.
Валентина Показати IP 15 Лютого 2015 19:45
Кажуть,що Ластівка ганьбить актор,ів старшого покоління,змушуючи переходити на 0,5 ставки.А в театр набирае акторів,яки не мають відповідноі освіти( говорю про театральний институт),з вулиці.А сам в,іин бува не пенсіонер?Ганьба такому керівнику.А в театрі е директор?
знайомий до Валентина Показати IP 16 Лютого 2015 14:11
Директор-маріонетка Ластівки.
Віктор Показати IP 15 Лютого 2015 20:10
Лапін і справжній театр.....Щось явно не сумісне....Хлопчик щось переплутав зі своєю не зовсім артистичною грою на виборах.
Петро Ластівка Показати IP 15 Лютого 2015 21:47
Зайшов подивитися,чи не дав відповідь нардеп Ігор Лапін,а начитався дурниць. Ще мою покійну бабусю згадайте. Якась же клепка повинна стримувати і тролів,і анонімів. У вас же е мами,татусі,дружини,діти...Ви ж боретесь за справедлвість і т.і. Згадайте ж про честь,совість і не теревеньте дурниць про людей,до яких і не підходили. Не користуйтесь плітками-це гидко.
Олена Ластівка Показати IP 15 Лютого 2015 23:34
Наталю,мені дуже шкода,що свою енергію ви витрачаете на недостойну писанину. Молю Бога,щоб він звільнив вас від чорних заздрощів,ревнощів і подарував вам спокій,і сімейне щастя. Приходьте до театру частіше-він вас вилікуе.
Галина Показати IP 16 Лютого 2015 00:12
Життя це театр а ми в ньому актори... Лапін написав листа і побачив шо про нього пишуть люди, а з часом це все виллється в реальний протест проти нього. Так що роби висновки депутате... Ластівки намить подумали, що вони отримали у власність театр і акторів..., а виявляється це не так. Публіка давно бачить творчі проблеми режисера які виражаються як він каже у творчих пошуках, але насправді це непомірні амбіції, якісь сексуальні збочення, які реалізуються у постановці дурних і непристойних сцен, тлумачення класики тупе і необгрунтоване. Але він думає що він геній... хоча ми добре знаємо, що всі люди з серйозними психічними відхиленнями вважають себе геніальними. А поговоріть з ними, вони такі переконливі, що треба добре придивитися.. Петре ти вже добре начудив у Луцьку, пора змінювати місце проживання самому, бо скоро випруть...
петро ластівка до Галина Показати IP 16 Лютого 2015 00:31
Галино,ви не назвались. Ви навіть знаете,що я думаю? Дивіться за тим ,щоб вас не поперли. Ви хто така,щоб вказувати мені, де жити? Куди збиратись?Украіна-моя Батьківщина від прадідів,де схочу там буду жити і вас не спитаюсь. А з анонімами я не спілкуюсь. Цих потвор я ненавиджу ще з часів совдепіі і КДБ. Ото збирайтесь ви.
блаблабла Показати IP 16 Лютого 2015 00:36
Зараз дуже модні коментарі,як тільки шось не так,в стилі:"та його в АТО треба" Не було тут ше такого коментаря,то напишу я: Ластівку в АТО.Може від звіздунської хвороби пару залпів вилікують.По віку ше підходить.
петро ластівка до блаблабла Показати IP 16 Лютого 2015 01:06
Ви остання мерзота анонімна. Я служив за радянських часів у Казахстані на китайському кордоні і хвилиною не вагався ,чи йти до арміі,чи відмазатись,хоча мав тисячу можливостей. А ти,нікчемо,чого не в АТО? Я піду воювати,як тільки гукнуть,як був призваний двічі і пішов до Чорнобильськоі атомноі і не тікав. Ти,гнидо анонімна,за такі вислови тобі б ..... начистити.
Галина Показати IP 16 Лютого 2015 01:04
Ти Петре слабий на голову, взятки з тебе гладкі. В своєму коментарі ти все сплутав воєдино як і в своїх геніальних виставах. Україна твоя Батьківщина, це безумовно, але нащо її ганьбити.. За часів совдепії, як ти говориш, була художня Рада і всякого дрантя в театр не пускала. Без КДБ нам зараз ніяк не можна. Бо те, що ти зараз можеш вільно по місту ходити, і театр не підривають то є їх заслуга. А сміливість твоя така, що якби біля Ківерець, недай Бог, сняряд гахнув, то перби ти аж куфайка заверталася. Так що Петре роби висновки... Не думай, що всі тут дурні, а ти один "самородок" знайшовся. А взагалі нюхни валерянки і лягай спати.
Петро Ластівка до Галина Показати IP 16 Лютого 2015 01:30
Ти,Галько,знов не назвалась. Тобі два за розділові знаки в украінській мові.Не тупи,вчись -тут сорому нема. А ,може, ти не украінка, а татарка? То вибач. Тоді пиши,як вміеш. А ,може, твое прізвище закінчуеться на ''ін''? Ну, там-Ленін,Нілін і т.і. Фін,щоб ясніше було. То збирайтесь до Путіна-він теж ''ін''. А про художню раду з неосвіченими артистами та парторгами,комсоргами ти ще й досі сумуеш? А де ти,Галько,була за Богдана Берези,коли та худрада була знищена? І правільно знищена-атавізм. Художньо-керівний склад набагато ефективніший і розумніший. Добраніч.
К.П. Показати IP 16 Лютого 2015 01:43
Та давно гнати треба подружжя Ластівок та актрисочок-подруженьок,які підлизують Оленочці.
Галина Показати IP 16 Лютого 2015 01:46
Петре, очі протри, звати мене Галина. А національності всі в нас мають права рівні в державі. Не потрібно татар ображати, і тим самим розпалювати міжнаціональну ворожнечу. Ти памятаєш "как ти па руски разбалакивал", та в комуністичну партію рекомендації брав. А ще я памятаю, як тебе художня рада із театру гнала. Дивись Петро бо сепаратизм це вже стаття... То не Шекспір, що до суду не подасть...бо дійсно прийдеться до Путіна перти... А помилки...головне, що я правильно думаю...
йшов повз Показати IP 16 Лютого 2015 01:58
А де автобус новий стоїть?чи його нема,як і грошей?
Театр Показати IP 16 Лютого 2015 02:00
Галино, ви молодчина, правильно пишете. Якби ви знали що він на репитиціях каже Давно пора ним зайнятися міліції чи СБУ
Театр Показати IP 16 Лютого 2015 02:00
коментар було видалено
33 Показати IP 16 Лютого 2015 02:05
Ти бачиш, то Сталін татар вивозив, то Путін їх гнітить, а тут ще ластівка-поц проти них. Кого гад підтримуєш.
аналітик Показати IP 16 Лютого 2015 02:12
є тенденція-Ластівка довго не випускає виставу,то обов'язково вчиняє скандал,щоб згадали.....
А Худруку... Показати IP 16 Лютого 2015 06:56
...хотілося б сказати -хто обзивається,той сам називається.
Леся Коваль, зав.літ Показати IP 16 Лютого 2015 11:28
Вирішила назватись з повними уточненнями, щоб ні у кого не виникало безглуздих здогадок.) Пробачте, коли когось образила. Я чогось не розумію? Петро Петрович, як і належить художньому керівнику, заступився за колектив, як відразу посипались абсолютно безглузді напади на особистість!!! Мене, як працівника театру, глибоко образив виступ нардепа, який, як і багато із вас, у своїх висновках керувався плітками та абсолютно безпідставно образив увесь колектив театру. До чого тут ваше особисте ставлення до худ. керівника?!!!!!! ПОЯСНІТЬ, будьте такі добрі! Щодо збоченості митця, наведу приклад: колись спілкувалася із ДУЖЕ хорошим фахівцем в психіатрії, вона, дізнавшись, що навчалась у Андрія Жолдака (одного з найскандальніших режисерів) сказала: "Навмисне пішла на постановку Жолдака, після усього почутого про нього мені, як фахівцю, стало цікаво. І ось висновок, який я зробила - збоченці ті, що бачать ті збочення у його постановках!". Люди, задумайтесь! Ви, як зграя гієн, скористались нагодою вилити ваш яд, від якого, певно, уже самі задихаєтесь! Ваша злість і невдоволення це - ВАША проблема!!! Мене особисто не обходить чуже особисте життя. І у вашій брудній білизні, думаю, теж можна знайти багато чого цікавого. Пробачте за емоції, просто прикро!!!!!!!!!!!!
знайомий до Леся Коваль, зав.літ Показати IP 16 Лютого 2015 14:30
Та не бреши ти.Ластівка знущаеться над акторами.А пропихае тільки корисних для себе людей:дру жину,коханок,сраколизів
Леся Коваль, зав.літ до знайомий Показати IP 16 Лютого 2015 15:56
Можливо, що Ви знаєтесь на тому, що відбувається в театрі краще!)))) Скажу тільки, що пишаюсь тим, що працюю у цьому колективі, який люблю (хоча, можливо й у цих словах Ви засумніваєтесь - занадто сентиментально, як на сьогодні...., нажаль!) Та, бачите, мені просто пощастило!)))))) Пощастило, що вмію сприймати людей такими, які вони є. Ваше ж категоричне несприйняття - це Ваш вибір. Насправді не хотіла нікого образити. Все, чого хочу - торжества справедливості, хоча розумію, що у цих словах можна побачити багато пафосу. Та вже пробачте - я така, яка є!))))
стас Показати IP 16 Лютого 2015 11:46
Так-так. Я ще чув,що Ластівка бреше,що він знімався в кіно. А ще артисти розказують,що він б'е артистів. І з достовірних джерел мені відомо,що він вурдалака. Це просто жах.
Посторонній Показати IP 16 Лютого 2015 11:46
Видно, що колективу вже накипіло. От і знайшли момент, щоб виговоритись
Архітектор до Посторонній Показати IP 16 Лютого 2015 20:07
Мають свій сайт, нехай там виговарюються, коли треба висказатись один одному інкогніто. Навіщо зас.р.ти г.вн.м сайт волинських новин?
Тед Мозбі до Архітектор Показати IP 16 Лютого 2015 20:26
там,кажуть,щоб висказатись,треба бути зареєстроованим в соцсєтях.Тіпа анонімно не вийде,треба світити свою сторіночку вк.ластівка-мудрєц.
Свєта Зозуля Показати IP 16 Лютого 2015 16:51
Ластівка - мій герой! Але в театр не хоче брати поки не стану його коханкою. Тепер попрошусь у помічники до Лапіна
Мирослава до Свєта Зозуля Показати IP 16 Лютого 2015 17:24
І мене не хоче брати до театру. Каже,щоб я вступала до сімейнобудівельного ВУЗу. І сміеться,гад. І не каже,де той ВУЗ знаходиться..
комік до Мирослава Показати IP 16 Лютого 2015 18:02
в нього в кабінеті..гигиги))))
koreanstar777 Показати IP 16 Лютого 2015 17:07
Не скажу нічого щодо корупції у театрі, але те, що вистави останнім часом стали помітно гіршими - це факт. Іще років навіть зо п"ять тому Волинський театр нічим не поступався столичним, а багато в чому був і кращим; були серйозні вистави, що спонукали до роздумів, були легкі і веселі, і все ж високого рівня. На жаль, людям у провінції, як правило, ні з чим порівняти, саме тому багатьом глядачам здається, що все, що не йде у рідному театрі - то верх досконалості. Художній керівник, натомість, повинен відчувати відповідальність за культурне зростання своїх глядачів і не годувати їх усіляким непотребом. Дивно і прикро, що той самий режисер, який ставив дивовижні вистави кілька років тому, тепер випускає щоразу гірші. Волинському театру дуже бракує здорової конкуренції і хорошого художнього керівника.
Галина Показати IP 16 Лютого 2015 17:56
Актори, тримайтеся! Якщо сталос так, що Вами дурень керує, то це не означає, шо Вас не цінять і не люблять на Волині. Ви зробили вагомий внесок у розвиток театральної культури краю. Кожен з Вас створив образи які памятають волиняни. Будьте здорові в прямому значенні цього слова і будуйте здоровий колектив . Коритися дурням, це означає самому стати таким.
РудаМарія Показати IP 16 Лютого 2015 18:01
Я б доповнила Галину...актори-повставайте....Що вам варто?Вас -багато,він-з дружиною(яка за місце в театрі скоріше схопиться,ніж піде за чоловіком).А ваш глядачвас підтримає....досить глянути по відгуках тут...
я люблю театр Показати IP 16 Лютого 2015 20:15
Марієчко, дякуємо тобі. Ми готові до бою за новий театр. На початок допоможіть тим, що пришліть КРУ в театр, щоб викрити фінансові оборудки Ластівки.
РудаМарія до я люблю театр Показати IP 16 Лютого 2015 20:55
Мораторій на перевірки,на перше півріччя накладений.
одлдержадміністрація Показати IP 16 Лютого 2015 22:44
Театр - державна комунальна установа і контрольно- ревізійне управління перевірки там робить щомісяця і майже щодня,а економічний відділ управління культури ОДА кожну платіжку перевіряе. Ластівка жодного фінансового документу не підписуе. Ви б знали,як він і нам набрид. Не погоджуеться скорочувати в театрі жодноі людини,весь час вимагае збільшення акадамічних надбавок артистам і в цьому за ним закон,заставляе артистів репетирувати нові вистави,грати вистави кожного дня,набирае весь час молодих спеціалістів на роботу,а тих ,хто мае середньо-спеціальну освіту,заставляе здобувати вищу спеціальну освіту, запрошуе до постановок режисерів з Киева,дае ставити артистам театру,дозволяе ставити режисерам зі Львова,критики наперебій просяться на перегляд прем'ер та вистав, подав на здобуття преміі КабМіну виставу молодого режисера,готуе до випуску диск, де співають артисти театру,готуе урочини до 75-ти річчя театру,готуе гастролі до Киева. Та він,сволота,за своі зарплатні гроші,купляе плаття,взуття в театр, студентам дае гроші на поіздки на конкурси,заставляе іх читати книжки,писати реферати,займае студентів у виставах театру. Він вже переповнив чашу терпіння. На аутодафе його, лінчувати його!!!! Він хапуга-хапае нові п'еси украінських драматургів,читае іх по 20-25 штук на місяць,вибирае, пропонуе до постановки режисерам,заставяе акторів грати в них. Це монстр. Вимагае дотримуватись дисципліни і,така зараза,сам дотримуеться дисципліни. ГАДИНА. А як він ходив по держадміністраціі і захищав свого дружка директора. Та ж він,паразит,не дозволив трудовлаштувати на посаду директора блатного чиновника.
споглядач. до одлдержадміністрація Показати IP 17 Лютого 2015 10:21
я, вважаю, що має бути третя відповідь, але не в такій іронічній формі, а офіційно, щоб помазати по пискам усім сквернословним відписувачам, заздрісним віслюкам і недалеким гавкітливим цуценятам.
зз Показати IP 16 Лютого 2015 22:56
Ой умру. брехуни чортові, у ящик з сміттям вас. Ніхто незнає, що найбільші відкати зараз у культурі. І вас, шановна облдержадміністрація давно вже треба ... Люди правду пишуть що у вашому театрі робиться а ви замісь того, щоб розібратися, чи хоча б сказати що розберетися несете всяку ахінею. Ви читали, що ви написали..
Наталя Показати IP 16 Лютого 2015 23:17
коментар було видалено
Валентина Показати IP 17 Лютого 2015 19:15
Маю друзів серед акторів,то такого наслухалась. Кажуть ,що п.Ластівку ухе з двох театрів погнали(Тернопільського і Чернігівського) .Мабуть прийшла пора зробити те саме акторам Волинського театру.
макс Показати IP 17 Лютого 2015 19:31
Те що ви Валентино написали-чистісінька правда.Це людина безкомпромісна,вважае що він розумніший за всіх,але так не бувае .Причина в самому п.Ластівці,а хто йому догоджае,той совісті так само не мае.
гія Канчелі Показати IP 17 Лютого 2015 20:52
Встречаютса в Одессе два еврея. Один другому:" Мне рассказывали за Федора Шаляпина. АХ,Шаляпин...ОХ,Шаляпин...Мне вчера Изя напел-ничего особенного''. Болтуны и трепачи,кончяйте дешевый базар. Ластивке абсолютно по.эр ваша болтовня,порваные железы и слюни. Займитесь орфографией.
Платон.. Показати IP 17 Лютого 2015 21:35
І все-таки Петрик Ластівка - ганьба Волині, безсоромний фальсифікатор "Назара Стодолі" , хронічний алкоголік і підлий театральний феодал.
Ольга Миколаївна Показати IP 18 Лютого 2015 00:16
Була я на виставі "Назар Стодоля" із своїми учнями. Як так можна поступати з творами Т.Г.Шевченка. Добре що деякі вчителі після перегляду провели додаткові заняття, шоб виправити "творчі" переробки П.Ластівки. Але є мабуть і такі учні, що побачили в цьому геніальному творі комедію і з такою думкою залишилися. Треба заборонити робити такі "комедії".
Гриша до Ольга Миколаївна Показати IP 18 Лютого 2015 09:14
Ольго Миколаівно,відчуваеться,що ви сучасниця Тараса Григоровича і він Вам особисто розповів,як саме потрібно ставити його п'есу''Назар Стодоля''. Чи ви з ним балакали телефоном? Ваші сталінсько-комуняцькі уявлення про Кобзаря,заважають розвитку нового життя в Украіні,вільним неупередженим думкам про творчу спадщину творів украінських класиків,школярам ви втюхуете і досі сталінського періоду ідеологічні мантри про ''діда в смушковій шапці з вусами і риданням за ненькою Украіною'',''безсилий раб народу раба''. Вас треба зі школи гнати ср.ною мітлою,щоб ваші заскарузлі шаблони у поняттях і викладанні не псували сучасну молодь,і не перетворювали іх вже змалечку на духовних рабів.
Споглядач до Ольга Миколаївна Показати IP 18 Лютого 2015 11:23
Вклад Шевченка переоцінений. Не всім алкоголікам щастить бути почутими.. А про геніальний твірі його трактування скажу так . В мене як собачка прихворіла і не хотіла їсти таблетки, то ми їй їх ховали в ковбасу, ось такі вони сучасні собачки, інакше не сприймають. Як учитель, перевірте розділові знаки у використанні зі вставними словами, бо тут в коментарях купа сумнівів у кваліфікації юристів, вчителів та ін...
Людина Розумна до Споглядач Показати IP 18 Лютого 2015 19:50
Ось такі Споглядачі(Ластівки) і хочуть з людей робити таких собі "собачок" з рефлексами Павлова, і ставити їх на задні лапки , щоб насолоджуватись своєю величчю. Ти не переживай, Ластівко! Ти - алкоголік почутий! Життя вдалося! А може тебе ще мучить слава Герострата?
Споглядач. до Людина Розумна Показати IP 18 Лютого 2015 20:06
Людина розумна, читай уважно. Схоже окрім двох слів з усього тексту ти більше нічого і не побачила. Я розумію, час коли слова з анекдоту:"чукча не чітатєль, чукча пісатєль", - як ніколи актуальні, але ж назвався людиною розумною, спробуй відділяти гречку від гороху. Собаки гавкають, а караван іде. Це також тобі посил. Спробуйте свою внутрішню "жовчь" побороти напару з кваліфікованим лікарем, в коментарях краще не шукати, тут у всіх з кваліфікацією проблеми.
До споглядача Показати IP 18 Лютого 2015 21:49
А я людина проста з села . Можливо не така досвідчена , але скажу , що після перегляду вистав П .П . Ластівки була шокована !! Була з дитинною довелося вийти з вистави . Мої обуренню немає слів , Шекспір мабуть в гробу перевертається від ваших постановок .Режисер повинен відчувати ,чого прагне простий народ . Він повинен донести певну інформацію доглядача . А ваших виставах лише одне збочення . Як би це консервативно не звучало та в домі культурного освідчення повинно бути хоча б попередження про те , що вистава має пошлі сцени і бульварщину.
Споглядач до До споглядача Показати IP 19 Лютого 2015 10:20
Ну по-перше, не путайте мене з зацікавленою особою, я відношуся просто до небайдужих перехожих, який побачивши увесь бруд, просто не зміг змовчати. По-друге, якщо ви такі поціновувачі Шекспіра, то чому ви не вникаєте у факти? Понавішували ярликів, що Шекспір-Класика, Ромео І Джульєтта - повість про справжнє кохання. Ви Підтягніть свої знання, цим двум було ну в середньому по "15". Хіба зараз не вульгарно виглядають новини, коли молода сім*я не бачить розуміння зі сторони батьків, коли їй 14. Вона ще не довчилася у школі, не отримала паспорт, проте вже знає, що він її принц і вона готова народжувати для нього 5 синів і 4 дочки? 15 - час, коли за наші емоції відповідають гормони, період, коли хлопці після кожного входу до інтернету затирають історію переглядів сайтів( я акуратно вибираю приклади). А ви що хотіли на сцені побачити? Жіночку бальзаківського віку, який важливі розмови на кухні за столиком і чоловіка, який розгадує кросворд? мммм.
остап до Споглядач Показати IP 19 Лютого 2015 20:12
А ще по новинах показують дитячу проституцію, наркоманію, відрізані ісламістами голови, маму-алкоголічку з трьома дітками... Цей жах теж треба інтегрувати в "Ромео і Джульєтту" і важати себе генієм-режисером?
гриша до остап Показати IP 19 Лютого 2015 22:02
Ти ж ту полову хаваеш,яку тобі пре телек і інтернет,а до театру,який естетично подае матеріал,чіпляешся. Ти чий троль?
Все тому ж... Показати IP 19 Лютого 2015 00:06
Гидко, що в храмі культури таке хамло на високій посаді. Ото таким " птичкам " присвоюють звання в нашій державі. ЛЮСТРУВАТИ !!!
ліра до Все тому ж... Показати IP 19 Лютого 2015 22:07
коментар було видалено
Тетяна Показати IP 19 Лютого 2015 23:17
Одна із функцій театру - виховна. В нас таке зараз нелегке життя. Кругом стільки неправди і бруду, що людина яка приходить в театр повинна бачити нещоденні проблеми, а красу, щось добре до чого вона повинна прагнути, а відповідно ставати кращою в своїх поступках і мріях. В мистецтво не можна нести негатив. Це те, що має бути чистим і святим. Ластівка мав гарні роботи, але амбіції, гординя, бажання влади призвели до того, що він став дрібним корупціонером. Бажання чимось виділитися, скочити вище себе зробило його таким злим і недобрим. Читала як він говорив про татар в своєму коментарі. Хіба так можна. В мене знайомі є татари прекрасні, осітчені люди. Все життя прожили на Україні. А Ластівка так негарно про них і взагалі про всіх... Сором.
пітербрук Показати IP 20 Лютого 2015 11:59
Все що я прочитав мене глибоко неприємно вразило... Думаю, якщо стільки є обурених людей щодо поведінки Ластівки, то значить, що хоча б частина з усього написаного є правдою. Я цього всього не знав, але вже багато років надаю перевагу молодіжному театру "Гармидер" (хоча сам далеко не молодого віку), бо від нього не чути нафталіном і актори у ньому не виглядають бездумними і бездушними маріонетками. Я просто думаю, що час таких великих (за розміром) театрів вже минув, тим більше що Ластівка став іти «на поводу» у глядача - лиш би той реготав і пищав. Тому треба більше давати дорогу людям, які хочуть це робити, а не бюрократам з совковим підходом і до роботи і до людей.
Платон Показати IP 20 Лютого 2015 15:53
Наш Ластівка - багатоликий Янус. Він - і Петро (по-справжньому), і Гриша, і одлдержадміністрація, і Споглядач, і Луцьк. Пошкодуйте його, люди добрі! Він й так поспішає, аби перевтілитись( Старий Лис), але його видають характерні йому Хамство і Грубість.Він вже сам не радий, що написав відкритого листа Лапіну. Але, щоденний КОНЬЯЧОК робить своє: він втрачає притомність і акторську майстерність комсомольця Борьки Штепи... Не журись, Петрик! В тебе є відпрацьований метод: 200 грам з перцем перед обідом - і день пройде непомітно, і ти знову не помітиш скільки біди приніс Волині!
LEGO до Платон Показати IP 20 Лютого 2015 22:46
Пане Платоне,Вам би аплодував стоячи довше,ніж ластівці за всі вистави!
Споглядач до LEGO Показати IP 3 Березня 2015 10:31
По лобі незвичним у цьому плані предметом. Людина (Планктон) в усіх інакомислячих бачить зговір та підставу. фу таким бути)))
макс Показати IP 21 Лютого 2015 18:01
депутат Лапін не звинувачуе колектив театру,а керівництво .А це велика різниця.Все що він написав мабуть правда.Ластівка ставить класику на свій смак,думаючи ,що він мудріший.Отож на афіші треба писати,,Приборкання норовливоі,,-автор видумки П.Ластіівка.
Психолог 2 курс до макс Показати IP 21 Лютого 2015 23:31
Перечитала статтю та коментарі до статті. Набрала в яндексі "Соціально-психологічний клімат театрального колективу - Реферат" . Ось цитата "...дослідження дозволило виявити деякі проблеми соціально-психологічного характеру. Це насамперед: незадоволеність артистів характером міжособистісних взаємин (заздрість, взаємонерозуміння, прояви негуманного ставлення деяких співробітників до колег); певна незадоволеність умовами праці (недостатня кількість приміщень для гримування, незадовільний гігієнічний стан сцени в антрактах, низький рівень заробітної платні у порівняні з естрадними співаками тощо)...". Роблю висновок, що дуже багато проблем є і в вашому колективі. І як не парадоксально це звучить, але це нормально. Їх потрібно постійно вирішувати!!! Так що у ваших міжособистісних стосунках народний депутат вам нічим не зможе допомогти.
студенточці до Психолог 2 курс Показати IP 24 Лютого 2015 21:09
До чого ти тут написала про колектив?Проблем у колективі немає окрім,як особистих видєлувань пані Ластівки до усіх інших. Все інше-Ластівка та директор-маріонетка.Риба гниє з голови.
Психолог 2 курс до студенточці Показати IP 25 Лютого 2015 01:13
Я дуже рада, що у Вашому колективі немає проблем, але я не про це. Передивіться ще раз статтю, а потім коментарі !!! до статті. В більшості коментарів депутата навіть і не згадують. Хоча все почалося, як я зрозуміла, з того, що саме депутат прийшов на концерт симфонічного оркестру і поділився враженнями у фейсбуці.
ох до Психолог 2 курс Показати IP 25 Лютого 2015 20:34
І концерт гастролерів,а не волинського театру. Якийсь сказ на людей напав.
Лучанка Показати IP 23 Лютого 2015 19:37
А Лапін молодець, кинув кістку і скільки бруду випливло на поверхню в одному лише театрі. Шкода тільки, що нічого це не змінить. Ластівка і дальше буде знущатися з артистів і глядачів. Зараз же в театрі актори йому почергово дають клятву на вірність. Розповідають що нічого не читали і нічого не бачили або страшно "возмущени". Батюшка і далі хату будують за ролі. Чесно кажучи я цього не розумію, за що платити?... за ролі..
Петро Показати IP 13 Січня 2016 14:31
Пройшов рік! І три! І пять! А щука в річці далі править бал! За що ж так театралів Бог карає?....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus