USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Таємничі води Волового Ока в об'єктиві фотографа

31 Травня 2017 11:44
Камінь-Каширщина – це безліч мальовничих та загадкових куточків, про існування яких ми можемо навіть і не здогадуватися. Це також і чимало місць, про які не раз доводилося чути та й бувати там.

Багато із камінь-каширських місцин мають свою історію і сповнені містичних загадок. Як от зеро Заблоцьке (Волове Око), що знаходиться поблизу села Сошичне, інформує Район.Камінь-Каширський.

Красу та загадковість його тихого плеса зафіксував на фото Сергій Шиліпук. Фотограф поділився вражаючими світлинами природи на своїй сторінці у Фейсбуці.

–За легендами тут можуть траплятися раптові вири, що можуть затягнути під воду човен. Вирів ми, звісно ж, не побачили, однак тихі води поверхні водойми не менш оповиті загадковістю, ніж давні легенди. Хтозна, які таємниці приховані в цих темних чистих водах, – зазначив Сергій Шиліпук.

Зрештою, озеро Заблоцьке (Волове Око) – одне з найглибших озер нашого краю. Його глибина сягає до 30 - 50 метрів. Площа озера становить 6,9 гектара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Краєзнавець Показати IP 31 Травня 2017 14:38
Найбільша глибина цього озера достоменно відома - 20,5 метра.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus