USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Сиротам не платили зарплату та стипендії

7 Вересня 2012 13:31
Права дітей-сиріт поновила прокуратура Камінь-Каширського району. Ті, як повідомляється, проходили практику без оплати праці, зокрема не отримували стипендій.

Про це повідомили у прес-службі відомства в області.

Так, прокуратура Камінь-Каширського району провела перевірку додержання прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у Камінь-Каширському вищому професійному училищі.

Встановили, що в порушення вимог Закону України «Про професійно-технічну освіту», діти-сироти, які є учнями цього державного професійно-технічного навчального закладу, проходили виробничу практику без оплати їхньої праці.
Виявила перевірка і факти недонарахування учням стипендій при випуску їх із навчального закладу.

На виявлені порушення прокуратурою району внесли подання керівництву Камінь-Каширського вищого професійного училища. Завдяки втручанню прокуратури поновили права 25 учнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марія Показати IP 8 Вересня 2012 15:19
Хіба тільки там не платили, а у ВНУ теж позрізали дітям стипендії ,а викладачам ціле літо не давали відпускних,то як це називати? Зато будуватися є за що,звичайно краще гроші заривати в землю,ніхто не дорахується.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus