USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Син Колісника почав посадку лісу з дитбудинку. ФОТО

12 Квітня 2013 12:24
Голова Ківерцівської РДА Зіновій Колісник взяв участь в акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» і посадив туї на території Ківерцівського спеціалізованого дошкільного дитячого будинку «Сонечко».

Про це повідомили у секторі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ківерцівської РДА.

Заходи у межах започаткованої Держлісагенством України акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» почали реалізовувати у Ківерцівському спеціалізованому дошкільному дитячому будинку «Сонечко».

Керівник ДП «Ківерцівське ЛГ» Віктор Сахнюк привіз сюди саджанці туї, щоб озеленити територію сиротинцю. До акції долучився і голова районної державної адміністрації Зіновій Колісник, який разом із директором та працівниками лісгоспу посадив туї на подвір’ї дитячого будинку.

Загалом же у межах акції протягом періоду весняної лісокультурної кампанії підприємства Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства планують безкоштовно озеленити понад 70 об’єктів соціальної сфери.

Головною метою акції є поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, розширення еколого-лісівничої пропаганди і просвіти населення. Та крім цього акція має й соціальну складову та передбачає співпрацю лісівників зі школами, дитячими садками, сиротинцями, дитбудинками тощо.

Нагадаємо, до посадки дерев у Волинському обласному управлінні лісового і мисливського господарства почали готуватися ще наприкінці березня. Так, протягом цьогорічної весняної лісокультурної кампанії в області планують посадити 250 гектарів нових лісів та створити нові плантації для посіву новорічних ялинок.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
У розумних батьків-розумні діти Показати IP 12 Квітня 2013 12:33
Вже можна спокійно вмирати. Не даремно
МАХА Показати IP 12 Квітня 2013 12:46
що можна то можна .а саме головне є за що ......
Мезим Показати IP 12 Квітня 2013 13:02
Ай, "молодець"!
А ндрій Показати IP 12 Квітня 2013 17:13
Подвиг Олександра Матросова-грудьми на амбразуру.Даремно говорять,що на дітях геніїв природа відпочиває.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus