USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Суд над волинськими захисниками: прийшли лише адвокат і 2 бійці

15 Вересня 2016 13:56
Чергове судове слухання у так званій “Запорізької справи” щодо 22-ох бійців колишньої 51-ої ОМБр відбулося 15-го вересня. В судову залу з’явились лише адвокат Василь Нагорний та двоє хлопців, яких обвинувачують, - інформує БУГ.

Прокурор В’ячеслав Зубков повідомив суд, що не зможе прибути у зв’язку із зайнятістю в інших справах. Це стало основною причиною, щоб відкласти справу.

Також не з’явились і адвокати обвинувачуваних, які повідомили, що працюватимуть в інших справах. На судове слухання прибули лише Ігор Диня та Ігор Головій. Частину хлопців призвали на військові збори. Суддя визнав причину неявки обвинувачуваних – поважною.

“Як виявилось, хлопці внесені в оперативний резерв першої черги і тому не відмовились від виконання свого обов’язку і поїхали на маштабні збори, що проводить Міністерство оборони. Хоча судове слідство є однією із підстав звільнення їх від цих зборів", – розповів Василь Нагорний.

У зв’язку з неявкої значної кількості учасників судових слухань, суд перенесли на 19 жовтня.

Також, суддя Олександр Лященко повідомив, що до справи додався ще один том.

Звернемо увагу, що цього разу підтримати бійців не прийшли місцеві активісти та громадяни.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 15 Вересня 2016 14:37
маштабні збори закінчились ще вчора
ст.навідник 2С1 № 54 Показати IP 15 Вересня 2016 14:41
Поїхали на маштабні збори до Чергінця з Гузієнком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus