USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Студрада Волині святкує річницю. ФОТО

8 Листопада 2012 18:10
Конференція з нагоди річниці діяльності громадської організації «Студентська Рада Волині» відбулася у Луцьку. Участь у ній взяв голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Про це повідомляють у прес-службі відомства.

Сьогодні, 8 листопада, у приміщенні Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася звітно-виборча конференція з нагоди річниці діяльності волинської обласної молодіжної громадської організації «Студентська Рада Волині».

Відвідав захід і губернатор області Борис Клімчук. За словами посадовця, організація міцно стоїть на ногах. Чиновник переконаний, що за рік свого існування студрада продемонстрували неабиякі можливості. Посадовець пообіцяв сприяти студентам: «Я готовий вам допомагати. Переконаний, ті, хто вчиться впродовж життя - досягають успіху, а хто вважає, що уже все знає - викликають підозру. У молодих людей повинні бути здорові амбіції, які підкріплюються щоденною працею. Навіть якщо людина талановита, але зупинилась у своєму розвитку, то талант – згасає», - зауважив він.



Найактивніші члени молодіжної організації отримали від очільника Волинської ОДА подяки та грошові премії. Зокрема, відзначили голову ВОМГО «Студентська рада Волині», студентку Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Анастасію Шевчик, голову Студради Володимир-Волинського педколеджу імені Агатангела Кримського Анну Приступу, студента Технічного коледжу Луцького національного технічного університету Богдана Іщука, студента Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Антона Євтушка та голову Студради Нововолинського електромеханічного коледжу Євгена Дударчука.

За рік діяльності ВОМГО «Студентська рада Волині» провела конкурси «Кращий студент Волині – 2011», Міжнародний форум «Єдиний європейський простір вищої освіти: студентський вектор», навчання представників студентського самоврядування «Школа лідерів – 2011, 2012». Також члени Студради провели турнір з оксфордських дебатів серед вищих навчальних та професійно-технічних навчальних закладів Волині, організували регіональний етап фестивалю «Студентська республіка», організували День відкритих дверей у «Школі лідерів», студентський фестиваль «Студіналія.UA» та конкурс «Кращий студент Волині - 2012». Представники молодіжної громадської організації взяли участь у програмі стажування українських студентів в органах студентського самоврядування вищих навчальних закладів Республіки Польща, Міжнародному форумі лідерів студентських і молодіжних організацій «Досвід студентського самоврядування» в Києві, долучились до Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».



Зі слів голови організації Анастасії Шевчик (на фото), в планах студради розбудувати раду лідерів ПТНЗ, а також зосередити свою увагу на навчальних закладах у районах Волині. Окрім того, активісти планують провести взимку дві школи лідерів, одну для студентів ВНЗ, а іншу – для вихованців ПТУ. Наразі ж члени громадської організації займаються зйомками ролика до Дня студента, який презентують 16 листопада на зустрічі з головою Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Колега Показати IP 9 Листопада 2012 09:06
А чому Павла Зайця нема у списку?
тут Показати IP 20 Лютого 2013 14:12
патамушо він ніхто і завут його нікак!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus