USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.90

Студентки зі СНУ «витанцювали» перемогу в Харкові. ФОТО

5 Грудня 2012 11:37
Луцькі студентки вибороли перше місце у відкритому Кубку України з танців. Команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки «Венера» перемогла у номінації «Show dancing».

Про це повідомляють на офіційному сайті університету.

Нещодавно у Харкові на базі спортивного комплексу місцевої державної академії фізичної культури відбувся відкритий Кубок ФАГФ України «Cheer&dancing – 2012».

Участь у танцювальних змаганнях взяли спортсмени та команди з різних регіонів України. Честь Волині на конкурсі захищала збірна СНУ імені Лесі Українки «Венера» на чолі зі старшим викладачем кафедри фізичної реабілітації Інституту фізичної культури та здоров'я Венерою Кренделєвою.



Учасники змагалися у чотирьох вікових категоріях. Конкурс складався з таких видів програм, як «Cheer stanting» і «Dancing».

Зрештою, перемогу серед «Дорослих» у номінації «Show dancing» здобула луцька команда.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
qwe Показати IP 5 Грудня 2012 11:49
на першому малюнку ГРАЦІЯ - на останньму стадо корів з широченними ляхами
коля Показати IP 5 Грудня 2012 14:31
для qwe. дике і неотесане, ніколи не вилазило зі своєї нори і нічого ніде не бачило. не звертайте, дівчата, уваги на подібну писанину дурня з глуші. воно напевне ніколи на себе не дивилося. хай бог боронить від таких оцінувачів. а ви супер і молодці, що приносите славу волині.
qwe до коля Показати IP 6 Грудня 2012 09:10
для такого бика - такі корови в такому селі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus