USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Стрибуни завершили передолімпійський збір у Луцьку

5 Серпня 2016 13:16
Стрибунки у висоту Ірина Геращенко та Юлія Левченко завершили передолімпійський навчально-тренувальний збір у Луцьку. Наші висотниці провели на «Авангарді» десятки тренувань із своїм тренером Іриною Пустовіт, удосконалювали техніку та поліпшували свою витривалість, - йдеться на сайті ФЛАВО.

- Ми виконали увесь обсяг запланованої роботи і летимо у Бразилію з хорошим настроєм та планами. Окремо хотіли б подякувати Луцьку за підтримку і чудову організацію збору. Нас все тут влаштувало, тому маємо плани готуватися до наступного сезону саме у секторі «Авангарду», - розповіли прес-службі ФЛАВО Ірина та Юля.

Нагадаємо, що на луцький збір Левченко приїхала із польського Бидгоща, де стала бронзовою призеркою чемпіонату світу.

Відео з одного з тренувань Геращенко та Левченко:



Нагадаємо, що готувалися у Луцьку до Олімпійських Ігор й інші члени національної збірної з легкої атлетики – стрибунки у довжину Марина Бех та Анна Луньова, стрибун Андрій Проценко та стрибунка із жердиною Марина Килипко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus