USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Сторінки Порошенка у Twitter і Instagram «зламали»

2 Січня 2018 17:27
Невідомі отримали доступ до трьох аккаунтів президента Петра Порошенка в соцмережах. Йдеться про сторінки у Twitter і Instagram, створені для кампанії на президентських виборах у 2014 році, передає Newsone.

У першому відео на каналі президента "Запуск офіційних сторінок кампанії в соціальних мережах", датованому 4 квітня 2014 року, опублікований список всіх сторінок кампанії:

Facebook - http://fb.com/ProgramaPoroshenka - перенаправляє на верифіковану сторінку президента в соцмережі;

Однокласники - http://bit.ly/OkProgramaPoroshenka - також перенаправляє на відповідний профіль з "галочкою";

YouTube - http://youtube.com/user/ProgramaPoroshenka - користувач потрапляє на офіційний верифікований канал гаранта;

Google Plus - http://bit.ly/GoogleProgramaPoroshenka - та ж ситуація, що і з YouTube;

ВКонтакте - http://vk.com/ProgramaPoroshenka - порожня група з двома учасниками;

Instagram - http://Instagram.com/ProgramaPoroshenka - порожній профіль, над описом якого "попрацювали" невідомі;

Twitter - http://twitter.com/Programa_PP - Твіттер, до якого невідомі отримали доступ.
В Instagram-аккаунт "Програми Порошенко" не має ніяких записів. Єдине, що вказує на те, що до нього отримали доступ невідомі - опис профілю: "Програма Петра Порошенка" П ***** по-новому".
Найбільше постраждав Twitter-аккаунт - 3 квітня 2015 року було опубліковано твіт (архівна копія) з таким же текстом, як і в описі Instagram. Також була змінена "шапка" профілю з тим же текстом.
Оригінальних повідомлень в Twitter-аккаунті було всього чотири - вони були написані вручну через Web-інтерфейс соцмережі.
Починаючи з 21 липня 2014 року, до профілю був підключений сервіс Twitterfeed, який автоматично копіював всі повідомлення з верифікованого Twitter-аккаунта @poroshenko і ​​публікував їх у своїй стрічці.
У соцмережі ВКонтакте серед користувачів групи "Програма" (без "Порошенка") числяться лише дві особи - Владислава Дятлова з Харкова і Дмитро Рудько з Вінниці. Останній числиться в контактах даної групи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus