USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Стелу Героїв Радянського Союзу у Луцьку відновили

12 Листопада 2015 12:34
Стелу Героям Радянського Союзу, що на розі вулиць Огієнка та Шопена, відновили. Про це повідомляє «Район. Луцьк».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що чиновники дали дозвіл на будівництво житлового масиву у центрі міста. Втім, виявилося, що на території знаходиться стела Героям Радянського Союзу, яка заважає. Тепер її зносять.

Як і обіцяв начальник юридичного відділу компанії-замовника ТОВ «Волиньбудіндустрія» Юрій Кирильчук, забудовник відмовив у благодійному перевезенні меморіального комплексу Героїв Радянського Союзу. І вирішив допомогти ветеранам грошима, без особистої участі своїх будівельників.

«Наша позиція, як забудовника на Огієнка, 2, однозначна: ми не встряваємо у політичні конфлікти. Тому вирішили повернути все на місце, – каже юрист, представник забудовника. – Ми ліпше дамо гроші, аби ветерани найняли транспорт і вантажників, щоб ті перевезли стелу… Відверто скажу, ми хотіли допомогти. Але нас зробили винними в тому, зробити крайніми».

Відтак, бригада будівельників оперативно відновила меморіальну стелу до попереднього вигляду, адже перед демонтажем її сфотографували, щоб на місці – у військовому музеї – відновити згідно з оригіналом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
33 Показати IP 12 Листопада 2015 12:44
Нехай влада відреставрує. Навіщо було рухати.козлодоєви. Отака влада.
Лучани до 33 Показати IP 12 Листопада 2015 18:29
А нам, здаеться, що реставрацію дехто прийняли за ліквідацію. Були біля стели Героям Радянського Союзу. Все на місці. Нічого не зламано. Наведено, як і завжди до свят (вибори) порядок. Дякуемо. Будівельникам, департаменту комунального господарства,владі,
петя до Лучани Показати IP 13 Листопада 2015 18:36
Яковлев дав таку вказівкую, знімати
Sieger Показати IP 12 Листопада 2015 12:45
Молодці. Клепка встала на місце, напевно, то було сезонне загострення. У всіх буває, але не у всіх проходить. Добре, що цього разу пройшло. Це тішить, що мізки у людей ще на місці.
Анонім Показати IP 12 Листопада 2015 12:57
Цікава допомога. Спочатку будувати гуртожиток для студентів під саму памятку який одним махом після виборів перетворився на багатоквартирний будинок, після того без обговорення і дозволу з громадкістю почати руйнувати стелу. А тепер якесь чудо природи розказує що це ми всі якісь не такі, а це нам виявляється допомогти хотіли.
лучанин Показати IP 12 Листопада 2015 14:39
а хто ви такі- зайди без роду- племені ,щоб стеллу переносити - не ви ставили і не вам її рухати! Вона там стояла, стоїть, і буде стояти! Краще поясніть як гуртожиток перетворився на житловий будинок і офісні примізення!
Анонім до лучанин Показати IP 12 Листопада 2015 21:12
На елітне житло!!!!
Місцевий Показати IP 12 Листопада 2015 19:04
Це в першу чергу вина міського голови бо на рішення сесіі накласти вето і отримати для міста не 8 відсотків житла а набагато більше
ДО РУЙНІВНИКІВ Показати IP 12 Листопада 2015 19:37
Раджу поіхати в Берлін і подивитись як зберігають переможені німці в Трептов-парку могили наших солдатів і відомий памятник радянському солдату.Чистота ідеальна, жодна літера не відбита. А НА ТЕРИТОРІІ БУВШОГО Західного Берліну стоіть наша військова техніка з часів другоі світовоі і також ніхто нечіпае. Навіть в центрі Берліна залишився памятник Марксу і Енгельсу..... А В НАС І НАДАЛІ---- ДО ОСНОВАНЬЯ , А ЗАТЕМ...
124 Показати IP 13 Листопада 2015 16:22
буде на старуху проруха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus