USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Стали відомі подробиці «секс-скандалу» за участю чиновника МВС. Відео

4 Грудня 2018 21:32
Переписку з брудними домаганнями від чиновника МВС Олександра Варченка 19-річна студентка виклала в соцмережі на початку листопада, йдеться в матеріалі Надзвичайних Новин.

Наталя Бурейко благала про допомогу, бо впливовий правоохоронець нібито погрожував. Після цього Наталя зникає. А потім дає інтерв’ю, в якому розповідає, що її використали знайомі, заради брудної мети. Кому ж це потрібно?

Правоохоронці після стрімкого розслідування затримують політтехнолога та блогера, яких називають злочинним синдикатом. Слідчі підозрюють, що чорну піар-акцію медійникам замовили аби діскредетувати дружину Варченко - Ольгу. Адже вона заступниця директора Державного Бюро Розслідувань, яке ще навіть не почало працювати.

Ще задовго до затримання, журналісти припускали, що вся справа не вигідна нікому, окрім самої «жертви провокації». Ту саму версію озвучує і захист затриманих, мовляв, професійні піарники не організовують дешеві провальні скандали, які гарантовано розкриють за два дні. Чому ж за ґратами опинилися саме Барабошко та Петров? Вони вважають, що давно вже набридли павоохоронцям. Тим часом дівчина, з якої почався скандал розповіла, що ні Петрова, ні Барабошко не знає.

Нагадаємо, Барабошка затримали 28 листопада. За версією слідства, він може бути причетний до незаконного збору інформації та участі в постановці секс-скандалу за участі заступника начальника Департаменту захисту економіки Олександра Варченка, який є чоловіком заступниці голови Державного бюро розслідувань Ольги Варченко, і студентки Наталії Бурейко. Студентка зізналась, що їй пообіцяли 1500 гривень за участь в цій провокації.

Тоді ж стало відомо, що силовики затримали політтехнолога Володимира Петрова, підозрюваного в організації секс-скандалу. Печерський районний суд Києва відпустив його під домашній арешт до 28 січня 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus