USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Сьогодні у Луцьку будуть прощатися з Володимиром Лисюком

16 Квітня 2015 10:35
Волинські депутати пом’янули загиблих воїнів світла, а також покійного колегу, екс-начальника управління культури Волинської обласної державної адміністрації Володимира Лисюка.

Про це стало відомо під час третього пленарного засідання 34-ї сесії Волинської обласної ради шостого скликання сьогодні, 16 квітня.

Варто зазначити, що не зважаючи на сумні нотки, якими зазвичай починають кожне сесійне засідання, голова облради Валентин Вітер розпочав сесію з урочистого «Христос Воскрес!» та привітання усіх присутніх зі світлим святом Воскресіння Господнього.

Разом із тим, він закликав не забувати про тих загиблих героїв, волинських воїнів світла, які поклали власне життя за волю і суверенітет України. Так, громада схилила голови в пам'ять про військовослужбовця 24 ОМБ Сергія Дудки, капітана 122 окремого аеромобільного батальйону 80-ї бригади Юря Чучаліна, військовослужбовців Андрія Карпюка та Дмитра Степанова.

Окрім того, вшанували й пам'ять екс-начальника управління культури Волинської обласної державної адміністрації Володимир Лисюка, прощання із яким відбудеться сьогодні, 16 квітня, у нижньому храмі луцького Свято-Троїцького собору.

Час місце прощання уточнюємо.

Володимир Лисюк
Володимир Лисюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus