USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.50 10.70

Снігові забави у Нововолинську

11 Січня 2016 14:44
Після сніговіїв, що не на жарт розгулялась минулої ночі у шахтарському місті, настала весела пора для дітлахів. І якраз вчасно – під час шкільних канікул. Можна сказати, що тутешні забави майже нічим не поступаються розвагам на карпатському Буковелі, – пише Анатоль Бідзюра з Нововолинська.

Можливо, до 18 січня сніг розтане, а може матінка-природа додасть його іще зо півметра. А поки що – гуляй, дитяча душа! Таке не часто останніми зимами, буває.

Нагадаємо, у Луцьку перші зимові замети стали випробуванням для комунальників, з яким ті до кінця не впоралися. Через неналежне розчищення тротуарів від снігу місто перетворюється на брудну «кашу», а до громадського транспорту лучанам доводиться дострибувати через кучугури.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 11 Січня 2016 15:05
З усього можна здогадатися, що веселий автор фоток ніколи в своєму житті не був у європейського класу гірськолижному курорті Буковелі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus