USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Сніг зійшов, «вилізли» ями й вибоїни: дороги Волині. ВІДЕО

16 Лютого 2013 10:15
Власники автомобілів, як і громадського транспорту потерпають нині від того, що пересуватися волинськими дорогами доводиться часом втрапляючи, а часом минаючи ями й вибоїни.

Як йдеться у сюжеті «ФАКТИ». ICTV, взимку ями, глибокі тріщини та вибоїни їх покривав лід і сніг, то їхати хоч якось можна було. Нині ж суцільні перепони.

«Буває, пробиті диски, резина ламається, зігнуті диски, амортизатори виходять з ладу. Ну жах робиться на цих дорогах», - каже майстер СТО Петро Правдюк.

Ситуація на шляхах критична і в Луцьку, і в області. Вибоїни навіть за 100 метрів від приміщення облавтодору. А там лише розводять руками – гроші є тільки на латання найбільших ям.

«Так, важка ситуація. Дуже… І на сьогоднішній день ми проводимо ямковий ремонт», - каже головний інженер ДП «Волинський облавтодор» Юрій Каленюк.

Незабаром в області планують запустити два асфальтно-бетонних заводи. А поки дорожники чекають, коли зійде сніг. І як тільки-но розпогодиться, обіцяють з новими силами боротися з вибоїнами, хоча б з найглибшими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
NANO Показати IP 16 Лютого 2013 16:51
не латати треба, а гроші не красти. Найбільші дорожні збори в європі. І найгірші дороги. Ганьба владі
мат Показати IP 17 Лютого 2013 14:28
радиационный снег в этом году просто выпал )) и выел до дыр асфальт! P/S это сколько же левака в этом году положат себе в карманы!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus