USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Скаути «зміцнювали дух» у лісі під Маневичами. ВІДЕО

24 Липня 2012 14:34
Майже два тижні підлітки із усієї Волині прожили в наметах у густому лісі Маневицького району. Для кожного із них це ‒ неабияке випробування.

Про це повідомляє ВОДТРК.

З ініціативи Всеукраїнської скаутської організації всі масові молодіжні заходи 2012-го року присвячуватимуться 100-річюю українського скаутського руху. З нагоди поважного ювілею у лісовому масиві поблизу села Прилісне Маневицького району волинські пластуни влаштували таборування.

Старший пластун Олег Лапковський запевняє, що подібні заходи неабияк згуртовують і зміцнюють командний дух. «Ми вирішили цього року обʼєднати всі пластунські табори, які є у Волинській області, щоб спільно весело провести час і відпочити», ‒ розповів він.

Комендант табору Тетяна Сеник стверджує, що головна мета табору ‒ внести вклад в розвиток кожної особистості і розкрити повною мірою її фізичний, соціальний та інтелектуальний потенціал. «Перебуваючи в Пласті, дитина розуміє, що таке бути патріотом своєї держави, оскільки перший обовʼязок пластуна ‒ бути вірним Богові й Україні», ‒ додала дівчина.

Батько одного із пластунів Сергій Зиза зізнався, що не хвилювався за свою дитину, а навпаки – пишається тим, що син перебуває в такій організації: «Це був поштовх мій для мого сина. І так само для моєї доньки, якій 8 років і яка теж пластунка маленька. Чому йому тут подобається? ‒ Тут все виховання проводиться на національній ідеї».

Пластуни вже повернулися додому. Зізнаються — трохи втомилися, але дух кожного із них зміцнився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергій Показати IP 24 Липня 2012 14:43
Молодці.Є надія,що зних будуть люди.
Александр Показати IP 24 Липня 2012 15:18
Вырастут новые Мавки, Лукаши, Водяники, "Ті що греблі рвуть"...
123 Показати IP 25 Липня 2012 08:42
Як кажуть у Пласті: "З будь-якого бешкетника може бути добрий пластун, однак з доброго пластуна ніколи не буде бешкетник". А взагалі Пласт - це школа патріотів і лідерів, школа особистостей. ІМХО (Я - не член Пласту)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus