USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Сімома дубами поповнили Алею Слави на Волині

21 Квітня 2016 08:00
Алею Слави у Володимирі-Волинському поповнили ще сімома дубами. ЇЇ заклали на знак вшанування Героїв, які поклали своє життя на полях битв у зоні АТО.

Про це повідомляє Буг.

Ідея створення Алеї Слави з'явилася у керівника відділення землевпорядкування Володимир-Волинського агротехнічного коледжу, депутата міської ради 6-ї каденці Наталії Матусевич після загибелі випускника агротехнічного коледжу Дмитра Колєснікова.

Близько року тому там висадили 8 дубів, а сьогодні алея поповнилась ще сімома. Кожен дуб символізує пам’ять про загиблих героїв.

Перед посадкою дерев місце освятили, саджанці обв’язали синьо-жовтою стрічкою. Також згадали імена загиблих Героїв, в честь яких висадили дубки:

Сергій Генадійович Смірнов

Олексій Миколайович Цигикал

Олексій Кітновський

Микола Петрович Бондарук

Андрій Сергійович Шевчук

Леонід Петрович Крепець

Руслан Вікторович Голяновський

Також садити дерева прийшли матір і сестра Миколи Бондарука, дружина з дітьми Руслана Голяновського.

«Ми садимо ці дерева символічно, аби вони нагадували усім про біль, який живе у серцях матерів загиблих та їхніх рідних. Я прошу у Бога, аби ми більше не садили тут дерев», – сказала Наталія Матусевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus