USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Сімʼю загиблого волинського Героя відправили на реабілітацію у Францію

6 Серпня 2015 16:59
Завдяки зусиллям небайдужих волинян сімʼя загиблого Героя Леоніда Крепеця поїхала на відпочинок та реабілітацію у Францію. Про це написав на сторінці спільноти ГО «Обʼєднаний активіст» у мережі Фейсбук волонтер Костянтин Зінкевич.

"Крепеці з Володимира поїхали на відпочинок до Франції! Дякуємо усім, хто подбав про цю можливість. Бо насправді малоймовірною вона була саме для цієї сім'ї. Але півроку виготовлення документів та сприяння добрих людей не пішли намарно. Дай Бог, щоб усі сім'ї учасників АТО, загиблих і живих змогли відпочити та реабілітуватись",- йдеться у дописі.

Проблема з виїздом цієї родини за кордон була пов'язана з тим, що аби вивезти дитину за межі України необхідним був дозвіл батька. Однак Леоніда Крепеця вважали зниклим безвісти. Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Леоніда Крепеця ідентифікували за аналізом ДНК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
батьки загиблого Показати IP 6 Серпня 2015 18:26
Чому нам ніхто нічого не пропонує ? Ми з Луцька .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus