USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Сільській школі на Волині передали сучасні телевізори для навчання

28 Лютого 2019 17:36
Школі у селі Підцир’я Камінь-Каширського району передали нові сучасні телевізори від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Сьогодні телевізор у школі є вкрай потрібним для забезпечення більш якісного та цікавого навчального процесу. Тож батьки учнів другого та третього класів вирішили звернутися до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» з проханням посприяти у придбанні телевізора, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«І педагоги, і батьки радо підтримали цей задум, – розповідає голова ініціативної групи Віктор Козік. – Відразу підготували документи й незабаром у класи привезли два нові сучасні телевізори. Тож тепер навчання стане цікавішим, адже під час уроку можна буде показати дітям навчальні, розвивальні та виховні сюжети. Ми щиро дякуємо Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який дбає про наше майбутнє – дітей».

Ще один телевізор представник Фонду привіз у кабінет української мови та літератури цієї школи.

«Дуже радіємо цьому, – розповідає вчитель української мови та літератури Людмила Соловей. – Адже сучасна техніка неабияк допомагає у навчальному процесі. Приміром, завдяки телевізору учні мали змогу почути, як Богдан Ступка читає вірш Ліни Костенко «Крила». На уроці хімії школярам продемонстрували віртуальні досліди. Ми всі вдячні Фонду за ці чудові подарунки для нашої школи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
007 Показати IP 28 Лютого 2019 18:04
Вибачте за коментар, але це неякісні тв для школи, з малим кутом огляду і. якщо вони протянуть 3-4 роки, то це буде за щастя!!!
Однозначно до 007 Показати IP 28 Лютого 2019 21:12
Діти мають право на свої хоч 3-4 роки щастя ,то ж нема за що вибачатися..Як то кажуть , дарункам в зуби не заглядати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus