USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Щоб втекти з інтернату, склали план сусіднього села

26 Травня 2012 14:13
Двоє хлопчиків, які втекли зі школи інтернату, що під Луцьком, попередньо ретельно готувалися. Навіть склали план сусіднього села.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Як розповів начальник Горохівського РВ УМВС України у Волинській області Віталій Бортнюк, у Сенкевичівську школу-інтернат, з якої днями втекли двоє учнів, відразу виїхала слідчо-оперативна група.
Міліціонери поспілкувалися з учнями і дізналися що двоє п’ятикласників заздалегідь готувалися втікати, тож малювали спеціальні схеми розташування всіх будівель освітнього закладу, склали навіть план сусіднього села.
Виконуючий обовʼязки першого заступника начальника Горохівського райвідділу міліції Володимир Костанюк повідомив, що товариші вирушили пішки на Луцьк. Звідти вони планували поїхати до своєї подружки, з якою раніше вчилися у Згоранах Любомльського району.
Відтак, цілу ніч підлітки блукали лісами і полями, але все ж дісталися до обласного центру. У Луцьку друзяки тинялися містом, оскільки грошей на квитки не мали.
У результаті біля Старого ринку вони розійшлися. Один із них підійшов до водія маршрутного таксі, що їздить у його село, і попросився, аби той завіз його додому. Зрештою, там і знайшли міліціонери юного втікача. А вже поспілкувавшись із ним, правоохоронці довідалися, що його товариш мав їхати або додому, або до свого друга в Устилуг.
Міліціонери відразу почали відпрацьовувати автобусні та залізничні маршрути, утім бажаного результату це не дало.
Знайшли хлопця, приїхавши в село до матері. Нині юних втікачів повернули в Сенкевичівську школу-інтернат під опіку педагогів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гость Показати IP 26 Травня 2012 14:44
В этот интернат руководителем просим направить Ляшка или Парубия. Пусть наведут порядок.
НЕВАЖНО Показати IP 27 Травня 2012 13:39
прям "побег из тюрьмы" :)
Ольга Показати IP 28 Травня 2012 11:58
Та хто там на них дивиться,кому вони потрібні.Батьки не хочуть глядіти, то буде держава їх глЯдіти.Дорослі вже пацани зарались і пішли,яка трагедія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus