USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Що голландці думають про асоціацію України з ЄС. ІНФОГРАФІКА

9 Квітня 2016 12:59
61% нідерландців, які прийшли на виборчі дільниці, висловилися проти Угоди про асоціацію України з Євросоюзом. Такими є попередні результати референдуму. Офіційні ж будуть відомі 12 квітня. Що самі голландці думають про асоціацію України з ЄС - інформує ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НІДЕРЛАНДЦІ НЕ ПІДТРИМАЛИ ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ УКРАЇНИ: ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ

Зі слів міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, результати нідерландської референдуму щодо Угоди про асоціацію України з ЄС не стануть перешкодою в отриманні Україною безвізового режиму з Євросоюзом. Проте, остаточні результати референдуму будуть відомі лише у вівторок, 12 квітня, після оголошення офіційних результатів. Як у Нідерландах висловлювалися про асоціацію України з ЄС - дивіться в нашій інфографіці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 9 Квітня 2016 13:16
Більшість нідерладців працюють ,щоб сплатити рахунки, вона навіть не думають та не знають де якась Україна. Вони голосували проти чорних ,які емігрують в їхні міста.
Корінний лучанин Показати IP 9 Квітня 2016 21:08
ДІДО! Ти взагалі НЕ В ТЕМІ і пишеш всяку нісенітницю. Що , хочеш розкрутити на дурні пости? НЕ ДІЖДЕШСЯ! Люди просто з гумором читають твою "галіматью".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus