USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.75 10.90

Серед кращих у фізкультурі - учні 11 і 24 луцьких шкіл

28 Січня 2013 09:28
ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури і спорту завершився на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Як йдеться у повідомленні на офіційному сайті Луцької міської ради, команда міста Луцька достойно показала свою теоретичну підготовку і технічну майстерність у цьому заході. Особливо відзначилися учень 11-го класу НВК № 24 Тарас Потоцький і учениця 11-го класу ЗОШ № 11 Валерія Бондарук.

Упродовж дводенних іспитів, за підсумками результатів теоретичних завдань і технічного виконання всіх практичних вправ програми з фізичної культури, луцькі школярі увійшли до числа призерів. Тарас Потоцький виборов друге місце, а Валерія Бондарук – третє.

Вдалим виступом «олімпійці» завдячують своїм педагогам, вчителям фізичної культури НВК № 24 Віктору Єзерському і ЗОШ № 11 Миколі Янчуку, які готували їх до цього етапу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
учитель Показати IP 28 Січня 2013 20:12
Педагогічний колектив і адміністрація НВК 24 щиро вітає переможців! Майбутніх вам успіхів дорогенькі і творчої наснаги педагогам. Молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus