USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.35 10.50

СБУ перевірить інформацію про загибель Гіві. Доповнено

8 Лютого 2017 10:23
Служба безпеки України наразі не підтверджує, але і не спростовує інформацію про смерть одного з ватажків ДНР Михайла Толстих (позивний Гіві). Про це в ефірі 112 Україна заявив радник глави спецслужби Юрій Тандіт.

«Ми бачимо на відкритих каналах інформацію, яка свідчить, що в результаті терористичного акту убитий громадянин України Михайло Сергійович Толстих. Я не підтверджую цю інформацію, ми повинні її перевірити. Ми поки не контролюємо тимчасово окуповані райони Донецької і Луганської областей. З того боку, де влада в руках терористів, інформація буде перевірятися, ми поки не даємо коментарів», - сказав Тандіт.

Він зазначив, що «якщо інформація підтвердиться, очевидно, що тривають певні процеси».

«Очевидно, що фейкова «Новоросія» не мала продовження, і, можливо, люди, які були з цим пов'язані, зачищаються службами. Але це припущення», - сказав Тандіт і додав, що інформація щодо Гіві з'явиться «найближчим часом».

Спікер штабу АТО Леонід Матюхін також офіційно не підтвердив смерть Михайла Толстих. «Офіційного підтвердження цьому поки немає, але з аналізу ситуації, схоже, що він загинув», - зазначив Матюхін, додавши, що слід очікувати офіційного підтвердження.

Натомість у Нацполіції, як інформує Gazeta.ua, підтвердили загибель ватажка бойовиків Михайла Толстих, відомого як Ґіві. Про це повідомив керівник Нацполіції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Так, поліція Донецької області має інформацію про те, що сьогодні зранку вбили терориста Ґіві - Михайла Толстих. Наші джерела, які зараз перебувають безпосередньо там, бачили, як це все відбувалося. Дійсно стався вибух там, де був терорист. Він загинув. Зараз там працює група так званої поліції ДНР. Місце оточили", - сказав Аброськін.

Російські найманці проводять у Донецьку обшуки. "У Донецьку проводять масові заходи, спрямовані на обшук громадян. Оглядають автотранспорт, перекрили всі стратегічні дороги в Донецьку", - поінформував поліцейський.

Як повідомлялося, сьогодні вранці в Донецьку у результаті вибуху загинув Михайло Толстих (Гіві). За інформацією Ігоря Стрєлкова (Гіркіна), Гіві підірвали в його робочому кабінеті.

У мережі з'явилися перші фото і відео з тілом загиблого Гіві. Відеоролик на своєму каналі в Youtube розмістив "Life". На кадрах видно, що приміщення, де розташовувався штаб батальйону "Сомалі", вигоріло після вибуху.
Місце смерті Гіві (скріншот відео)
Тіло, імовірно, Гіві (скріншот відео)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
досебу Показати IP 8 Лютого 2017 11:45
Поліція давно перевірила. А чим займається СБУ крім контрабанди?
ввв до досебу Показати IP 8 Лютого 2017 14:11
Друже, не потрібно перебільшувати роль поліції.СБУ мовчить тому, що там працюють дійсно профі.Я не сумніваюсь , що наші спец.служби вийшли на найвищий рівень проведення спеціальних операцій.І слава Богу !!! Нехай всі наші "специ" завжди без втрат повертаються додому.Дивись, так по-маленьку, по-маленьку ..., з Божою допомогою , і проведем вибори на Донбасі без різних там мотороликів,гівіків,мозговиків та .... захарченків. Сильній Україні БУТИ !!!!!
відсебу Показати IP 8 Лютого 2017 12:16
Забули зробити контрольний постріл

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus