USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Савченко звернулася до ватажка так званої ДНР

18 Жовтня 2016 10:54
Нардеп Надія Савченко закликала голову донецьких терористів Олександра Захарченка думати, що він говорить.

Відповідне відео вона розмістила на своїй сторінці в Facebook.

«Мені рідко хочеться сказати щось на камеру, але сьогодні подивилася інтерв'ю з Захарченко. Вбити людину, яка сама вбивала - не гріх. Але заявляти, що ти будеш вирізати невинні сім'ї. Знаєш, Олександр, ти думай, що говориш! А то який ти після цього на х *** офіцер? Почавши раз, можна не зупинитися!» - заявила Надія Савченко.
Нагадаємо, одного з ватажків бойовиків "ДНР" Арсена Павлова, відомого як "Моторола", ліквідували ввечері 16 жовтня. Згідно з попередньою інформацією, його підірвали в ліфті будинку, в якому він проживав.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, не так давно журналіст Олексій Мацука повідомив, що, згідно з його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька "стежками" через Красногорівку для зустрічі із Захарченком. Натомість Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО. Проте вже згодом нардеп підтвердила, що була на окупованих територіях та поспілкувалася зі своїми тюремниками.

Пізніше Савченко дала свідчення в Службі безпеки України щодо її візиту на окупований Донбас.

Нагадаємо, ще раніше Надія Савченко наполягала на переговорах з бойовиками. Такі гучні заяви та ініціативи екс-полонянки з часу виходу на свободу викликали неабияке обурення у аналітиків та критиків. Так, для прикладу, незрозумілою, на думку письменника Юрія Винничука, є і ініціатива Савченко щодо переговорів з ватажками Захарченком і Плотницьким. "Після усіх її заяв виникає тиха підозра, чи не є вона проектом Медведчука, який власне й брав участь у її обміні", - йдеться у блозі письменника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Перехожий Показати IP 18 Жовтня 2016 11:37
Чого дзявкає? Марченко їй хіба не передала, що треба тихо сидіти?
:-) Показати IP 18 Жовтня 2016 13:37
Знов у владних верхах щось мутити будуть, раз клоунів випустили народ "розвлєкати"
Петро Показати IP 18 Жовтня 2016 14:22
Савченко, що ти вживала (пила, курила), якщо для тебе захарченко - офіцер???
Петро Показати IP 18 Жовтня 2016 14:28
Савченко, що ти вживала (пила, курила), якщо захарченко для тебе - офіцер??? Він терорист, який причетний до вбивства тисяч громадян України. Савченко поважай закони України, а не "понятія" ДНР!
свг Показати IP 18 Жовтня 2016 15:17
захарченко -офіцер???? це що депутат савченко присвоїла йому звання? жах. гнати цю дур..у і зВР і з УКРАЇНИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus