USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Рятувальники Волині – у підвищеній готовності. ВІДЕО

22 Червня 2012 10:45
У режимі підвищеної готовності працюють під час Євро-2012 волинські рятувальники. Щоб закордонним гостям було зручно подорожувати областю – розробили спеціальні інформаційні листівки та відкрили для них цілодобову телефонну лінію.
Про це повідомляє Волинська ОДТРК.

На митних переходах Волині туристам вручають розроблені МНСниками листівки. На них вказані місця розташування підрозділів вздовж міжнародних трас та цілодобово діючий номер телефону.

Для того, щоб порозумітися з іноземцями, перед Євро 2012 працівники МНС проходили базовий курс англійської мови. Водночас на випадок складних ситуацій в оперативно-координаційному центрі, куди надходять дзвінки з усієї області, працюють волонтери, які вільно володіють іноземними мовами.

У режимі підвищеної готовності працює і аварійно-рятувальна частина. У колективі 50 працівників. Рятувальна група готова оперативно виїхати на ДТП, інженерне відділення може розчистити будь-які завали на дорогах та спеціалізуються на рятуванні людей у воді, знають свою справу піротехніки. Рятувальники можуть забезпечити електропостачання під час надзвичайних ситуацій. Щодоби несуть службу четверо МНС-ників.
У повній бойовій готовності, віддано, щодня без вихідних тут несе свою службу і пес Штаб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus