USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Рятувальники долали перешкоди. ФОТО

8 Вересня 2012 10:53
За 21.19 секунду подолав кращий рятувальник Волині 100-метрову смугу з перешкодами, а підйом штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної вежі йому вдався за 21.06 секунди.

Про це йдеться на сайті ТУ МНС в області.

Так, рятувальники змагалися за першість області з пожежно-прикладного виду спорту. Зокрема у Луцьку визначали кращих спортсменів-рятувальників серед пожежних частин та постів Волині.
Тож, 6-7 вересня на базі спортивного комплексу територіального управління МНС України у Волинській області відбулись обласні змагання з пожежно-прикладного виду спорту серед державних пожежно-рятувальних частин та постів.

16 команд боролися за звання найкращої. Рятувальники виборювали першість у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, у пожежній естафеті, підйомі штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної вежі та в бойовому розгортанні.

Серед команд-учасниць право називатись кращими вибороли працівники частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону, державної пожежної рятувальної частини №1 Луцька та №19 Ковеля.

«Проведення таких змагань сприяє формуванню вмінь діяти індивідуально та колективно в різних екстремальних ситуаціях та здатності у будь-яку хвилину прийти на допомогу. Та найголовніше – це пропагування здорового та активного способу життя», - сказав начальник ТУ МНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук

Зокрема, на одиночних етапах найшвидшим став начальник служби цивільного захисту у Старовижівському районі Андрій Бурда, його час у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами – 21.19 секунди, у підйомі штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної вежі – 21.06 секунди.

У загальному підсумку кращими стали бійці державної пожежно-рятувальної частини №16 селища Стара Вижівка, друге та третє місце зайняли працівники державних пожежно-рятувальних постів №20 селища Торчин та №23 села Ветли.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus