USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Румунія потопає у смітті: туристи та місцеві засипали непотребом ледь не всі пляжі

22 Серпня 2019 16:42
Румунія потопає у тоннах сміття через туристів та місцевих жителів, які засипали купами непотребу ледь не усі місцеві пляжі. Тут і недопалки в лісі, і пакунки від їжі вздовж дороги, і пакети у морі.

Як йдеться в сюжеті ТСН, дорогою до одного з найкрасивіших румунських сіл водії зупиняються помилуватись краєвидом і, не соромлячись, витрушують сміття з автівок.

На морському узбережжі знайти вільне місце між порожніми пляшками та забутими речами теж не просто.

Волонтери двічі на тиждень збирають непотріб, та навіть цього замало. Водночас для сміття часто просто не вистачає контейнерів - торік у регіоні встановили 160 сміттєвих баків, а потрібно ще мінімум 2 сотні.

Не допомагають і штрафи - від 700 до 4 тисяч євро за викинуте сміття. Від початку року поліція склала лише 26 протоколів.

Як повідомлялося, раніше Непал заборонив одноразовий пластик під час сходження на Еверест.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus