USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Рубав ліс у заповіднику

13 Квітня 2012 17:19
Міліція знайшла молодика, який вирубував ліс у заповіднику «Вижівська дача».
Про це повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.
Вчора, 12 квітня, до Старовижівського райвідділу міліції на надійшло відношення ДП «Старовижівський лісгосп» про те, що невідома особа скоїла самовільну вирубку лісу. Під час обходу працівники лісгоспу виявили, що на території об’єкта природно-заповітного фонду «Вижівська дача» вирубали п’ять сосен. Як наслідок, державі завдано матеріальної шкоди на суму 3284 гривень.
Дільничні інспектори встановили особу зловмисника. Провівши ряд заходів, за підозрою у скоєнні злочину вони затримали 26-річного мешканця селища Стара Вижівка Ігоря. Наразі хлопця відпустили додому.
Триває перевірка.
Довідково:
Відповідно до статті 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення, незаконна порубка і пошкодження дерев і чагарників; знищення або пошкодження лісових культур, сіянців або саджанців у лісових розсадниках і на плантаціях, а також молодняка природного походження і самосіву на площах, призначених під лісовідновлення, – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від семи до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus