USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

«Розумне місто» не працює у Володимирі-Волинському

2 Серпня 2017 16:22
На звернення, які мешканці Володимира-Волинського залишають на всеукраїнській платформі електронного врядування та демократії «Розумне місто», ніхто не реагує і прохання містян не виконує.

Так, у травні 2017 року на офіційному сайті міської ради з’явилося пафосне оголошення із закликом звертатися з проблемами до міської влади:

«Шановні жителі міста! На офіційному сайті Володимир-Волинської міської ради працює електронний інструмент звернення громадян до міської влади “Розумне місто” щодо дефектів у сфері житлово-комунального господарства. Якщо у вас сталися якісь аварійні ситуації, ви побачили якісь негаразди в дворі, на вулиці, в місті в цілому – для вас функціонує система “Розумне місто”, що є спеціалізованим комунікаційним ресурсом в мережі Інтернет, який функціонально орієнтований на забезпечення публічної взаємодії громадян, міської ради та суб’єктів господарювання в процесі вирішення актуальних проблем громади».

Також дано посилання за яким в інтернеті можна зайти на сторінку «Розумного міста» - http://www.rozumnemisto.org/volodymyr/defects/list.

З того часу 2017 року на платформі залишено сім заявок – усі вони комунального характеру. У своїх заявках мешканці міста просять прогрейдерувати вулицю, відремонтувати поручні на сходах, придбати сміття та пісок, усунути ямковість у дворі. П’ять з них мають статус відкритих, а навпроти двох стоїть позначка «Заплановано», але з травня по серпень немає жодної виконаної заявки.

На питання до команди «Розумного міста» про те, чи має вона вплив на посадовців міста або ж чи може їх покарати за невиконання заявок, Вікторія Жовтун – представник платформи відповіла: «Ми надаємо сервіс для взаємодії людей та влади, але на жаль, ми не маємо впливу на владу та комунальні підприємства вашого міста».

Тож, чому влада Володимира-Волинського не реагує на звернення жителів міста залишених у системі «Розумне місто» – питання відкрите.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus