USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Роботодавцю з Польщі, який покинув на вулиці хвору українку, загрожує тюрма

26 Червня 2018 14:55
Польському бізнесмену, який кинув на вулиці українку з інсультом, загрожує до трьох років тюрми.

Коли в українки Оксани стався інсульт, працедавець повіз її не до лікарні, а у сусіднє місто, де покинув на зупинці, повідомляє ТСН.

Справу польського бізнесмена Анджея Чеховласа, який лишив на вулиці українку після інсульту, передали до суду. Працедавця можуть позбавити волі на строк до трьох років. Поляка звинувачують, зокрема, у тому, що він не забезпечив медичну допомогу своїй працівниці, українці Оксані. Після того, як у неї стався інсульт, він повіз її не в шпиталь, а у сусіднє місто. І там покинув на зупинці. Лише потім Чеховлас подзвонив в поліцію і сказав, щоб копи забрали нетверезу дівчину.

За даними прокуратури, у бізнесмена також нелегально працювали вісім українців.

Нагадаємо, у лютому повідомлялось, що в Польщі роботодавець залишив на лавці паралізовану після інсульту українку та не викликав їй швидку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пєтя Показати IP 26 Червня 2018 17:06
А скільки українців на будівництві гине, через небезпечні умови праці і ще й неофіційно працевлаштовують! То як з такими роботодавцями???? Адже люди калічаться або ж гинуть!І молоді люди!!!! Не владі українській і не польській це не цікаво?!!! Треба це говорити відкрито до людей! І відповідальність жорстку!!! Ато Польша Польша!!!! А як там "пашуть " українці як раби!!! По 12 годин !!
Osama Показати IP 29 Червня 2018 12:21
Шановні Українці ми всі ще досі знаходимося на панщині, і хоча вона була відмінена 200 років назад, способом життя ми досі раби і такими будемо. Ми до цього звикли і dct wt yfc dkfinjde'. Тільки повністю "як Моїсей водив по пустелі 40 років свій народ щоб виродилося все покоління гниле" з народження змінити виховання дітей і за років 40 - 50, коли покоління прийде до влади, ми зможемо змінити наше життя. А поки всім вигідно давати взятку за навчання щоб не вчитися або взятку щоб податки не платити чи лікарям чи за розтаможку машини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus