USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

7-кілограмовий кіт «Льова зі Львова» презентує різдвяну історію у Луцьку

17 Грудня 2015 17:00
7-кілограмовий білий кіт «Льова зі Львова» завітає на презентацію різдвяної історії Оршулі Фариняк.

Стало відоме ім’я спеціального гостя, який завітає на презентацію різдвяної історії про кота Персика з авторським читанням Оршулі Фариняк 23 грудня о 15:00 в юнацькій бібліотеці. Ним стане 7-кілограмовий білий пухнастий котисько Льова, мешканець міні-притулку сімейного типу «Веселий хвіст».

Льова потрапив у турботливі руки власниці притулку й реабілітолога дрібних домашніх тварин Вероніки Федосової-Цибульської на початку року. Перед тим його підкинули гицелям комунального підприємства у Львові, проте його врятувала інша пані-опікунка – Ксенія Лавська. Дівчина забрала його до себе й розмістила пост у соцмережі з проханням прихистити тваринку. Тим часом серед великої кількості інших тварин кіт стресував, почалися проблеми з його поведінкою. Вероніка відгукнулася – так кіт приїхав до Луцька, пройшов курс реабілітації й оселився в сімейному міні-притулку «Веселий хвіст».

Його назвали Льова – не тільки за манерість, а й за стрижку, яку він мав на той час. В атмосфері догляду та правильного спілкування він проявив свої найкращі котячі якості і перетворився на справжнього благородного, самодостатнього й «трішки» ледачого лева. Як розповідає Вероніка, 23 години на добу Льова спить, іншу годину – робить свої царські справи: їсть, ретельно миється, ходить у лоточок.



Зараз Льова у пошуках царського трону – нової домівки без інших котів та малих дітей, де він стане невибагливим, але вишуканим предметом інтер’єру.

А тим часом Льова вже готується до візиту в бібліотеку – записався в грум-кабінет Тетяни Самутіної на гігієнічні процедури та укладку. І приїде він не з пустими лапами, а привезе святкову ялинку – білу і пухнасту, як він сам. На гостей чекає прикрашання ялинки паперовими «котиками», на яких можна буде написати свої побажання на наступний рік (Льова накаже – і всі вони здійсняться!).

Вхід вільний і, як завжди, бажаний.



Ступінь стресостійкості Льови можна оцінити, переглянувши відео ТУТ.

Захід відбудеться 23 грудня о 15:00 у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва (проспект Волі, 2).

Довідки за телефонами: (0332) 72-39-95 та +380633714720.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus