USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Рецидивісти пограбували пʼяну лучанку

27 Серпня 2012 15:19
Лучанку, яка добряче відсвяткувала День Незалежності, пограбували двоє раніше судимих мешканців облцентру.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Дівчина після гулянки на одній із вулиць Луцька зустріла двох раніше судимих лучан. Молодики, зрозумівши, що поблизу нікого немає, вирішили пограбувати її ‒ зловмисники силоміць забрали у постраждалої золоті вироби, мобільний телефон і гроші. Не врахували злочинці лише той факт, що дівчина звернеться за допомогою до правоохоронців.
Отримавши детальні описи нападників, дільничні інспектори міліції впізнали своїх «давніх знайомих». Через короткий проміжок часу грабіжників затримали. Вдалося навіть повернути частину викрадених речей.
Наразі за фактом порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus