USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Рада пропонує відремонтувати садибу Стравінського

15 Березня 2012 17:16
Верховна Рада затвердила постанови про відзначення на загальнодержавному рівні 130-річчя від дня народження композитора Ігоря Стравінського та 130-річчя від дня народження історика В’ячеслава Липинського.

У постанові про відзначення на загальнодержавному рівні 130-ї річниці від дня народження політичного діяча, історика, соціолога, публіциста, теоретика українського консерватизму В’ячеслава Липинського Нацбанку пропонується виготовити та випустити в обіг монету, присвячену цьому діячеві.

Окрім того, депутати порадили «Укрпошті» видати серію поштових марок, присвячених цій події. Авторами постанови є нардепи з Волині Микола Потапчук та Володимир Карпук.

Парламент також проголосував за постанову про відзначення на загальнодержавному рівні 130-річчя від дня народження видатного композитора Ігоря Стравінського. Проект постанови підготував нардеп Карпук.

У документі депутати рекомендують уряду зокрема забезпечити проведення ремонтно-реставраційних робіт пам’ятки історії національного значення – будинку в Устилузі на Волині, в якому жив і працював композитор.

На фото - музей Ігоря Стравінського в Устилузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus