USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Письменниця-фантастка подорожує Волинню

14 Жовтня 2016 09:00
Рожищенська книгозбірня для дітей впевнено веде своїх читачів стежками сучасної української літератури, щоразу організовуючи нові зустрічі та презентації з відомими людьми мистецтва слова.

Світ реальності та міфології – це дві сторони творчості Мирослави Замойської, котру читачі знають під псевдонімом Дара Корній, які авторка мистецьки поєднує, творячи у жанрі фентезі.

Перший її роман «Гонихмарник» став переможцем літературного конкурсу «Коронація слова» у 2010 році. Саме цей літературний конкурс відкрив читачеві ім’я Дари Корній, а новий роман удостоїли відзнаки «Дебют року» від видання «Друг читача». Твір став лауреатом премії асамблеї фантастики «Портал-2011» - «Відкриття себе» імені Володимира Савченка.

А далі були романи «Тому, що ти є», «Зворотний бік світла», «Зірка для тебе», «Зозулята зими» та інші. Загалом авторка видала дев’ять романів, які дуже полюбилися читачам. І це підтвердили рожищани, котрі прийшли на зустріч. Молодь, старшокласники, люди старшого віку, кожен хотів запитати про щось своє.

Особливо читачі захоплювалися романами «Щоденник Мавки» та «Тому, що ти є». Чимало запитань виникло у читачів і після прочитання твору «Зозулята зими». І письменниця щиро розповідала про прототипи її літературних героїв, про життєву основу її книг.

Після цікавої, невимушеної розмови учасники зустрічі мали змогу придбати твори письменниці, отримати автограф свого кумира.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus