USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.55 10.75

Прикордонник Луцького загону – один з кращих серед кінологів

11 Вересня 2017 14:15
У вересні перевірили фаховість інспекторів-кінологів та їх помічників службових собак, інформують у Держприкордонслужбі.

Так, на базі відділу прикордонної служби «Овруч» Житомирського прикордонного загону проведено третій етап змагань Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України. В них прийняли участь військовослужбовці зі службовими собаками Чернігівського, Житомирського, Луцького прикордонних загонів. Відповідно до програми змагань, за напрямком підготовки службових собак було визначено чотири групи.

Під час випробувань кінологи встановлювали місце перебування порушника, долали наявні перешкоди на смузі, шукали зброю, наркотичні речовини.

За результатами змагань в індивідуальній першості серед кінологів зі службовими собаками кращі результати показали старшина Микола Кочуляк, сержант Віталій Гура Житомирського прикордонного загону, прапорщик Олександр Свербей Чернігівського прикордонного загону та старший сержант Петро Грановський Луцького прикордонного загону.

В командній першості кращими стали спеціалісти кінологи Житомирського прикордонного загону.

З переможців змагань буде сформована команда Північного регіонального управління Державної прикордонної служби, яка прийме участь в змаганнях на першість Державної прикордонної служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus