USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Прокуратура перевірила приватних охоронців

3 Грудня 2012 16:41
Прокуратура області перевірила додержання приватними охоронними структурами на території області законодавства про охоронну діяльність.

Про це повідомили у прес-службі установи.

Під час перевірок виявили непоодинокі порушення в діяльності ліцензованих господарюючих суб’єктів, які здійснюють діяльність з охорони власності та громадян.

З’ясували, що приватні охоронні структури області іноді протизаконно залучають до охоронної діяльності громадян, які мають не погашену чи не зняту у встановленому законом порядку судимість. На посади охоронників за трудовими договорами приймаються працівники, які не мають належної підготовки та відповідної кваліфікації.
Щодо деяких працівників охоронних фірм відсутні відомості про стан їхнього здоров’я та перебування на обліку в органах охорони здоров’я.
Мають місце випадки відсутності у персоналу охорони під час виконання службових обов’язків знаків належності до конкретного суб’єкта охоронної діяльності та відповідних посвідчень працівників.
Прокуратурою області виявлено непоодинокі порушення у роботі Сектору дозвільної системи ліцензування та державного охоронного нагляду Управління громадської безпеки УМВС України в області.
Посадові особи Сектору не завжди здійснюють належний контроль за дотриманням суб’єктами господарювання вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг з охорони власності та громадян та несвоєчасно вживають заходів реагування на виявлені порушення в діяльності ліцензіатів.
За наслідками перевірок додержання в області законодавства про охоронну діяльність органами прокуратури внесено 13 подань, з яких 4 – в УМВС України в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
QQQ Показати IP 4 Грудня 2012 13:24
Бородаччччч трепещи!!!!!
Старший економіст Показати IP 4 Грудня 2012 16:50
чот пізднувато пішло відпрацювання версій по київському "Каравані"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus