USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Прокуратура програла апеляцію у справі начальника Волинської митниці

1 Вересня 2017 17:36
У Луцьку відбулося засідання апеляційного суду у справі керівника Волинської митниці Віктора Кривіцького.

Прокуратура звинувачує його за двома статтями: зловживання службовим становищем і отримання неправомірної вигоди у розмірі 50 доларів і 50 євро. Про це пише Конкурент з посиланням на сюжет "Сфера-ТВ".

Нагадаємо: у квартирі Кривіцького працівники прокуратури здійснили обшуки і знайшли блокнот з грішми, після чого начальника митниці затримали на 72 години. Проте захисники Віктора Кривіцького запевняють, що кошти йому не належать, а блокнот взагалі могли підкинути.

До того ж Кривіцький перебуває на посаді керівника митниці з 2016 року і за такий короткий термін збільшив надходження ДФС до бюджету на 53 %. Тобто за 7 місяців сума становить понад 4 мільярди гривень, коли торік вона була більша від 2 мільярдів.

Після заслухання всіх доводів суд постановив залишити без задоволення апеляційну скаргу прокурора. Раніше Луцький міськрайонний суд відмовив в задоволенні клопотання прокуратури Волинської області про арешт начальника Волинської митниці Віктора Кривіцького.

"Коли є такі судові рішення, то починаєш вірити в те, що певні дії в нашій країні відбуваються. І все-таки існує справедливий суд. Уся боротьба у нас ще попереду: доказати всю цю брехню, яку вони сфальсифікували. Але сьогоднішнім рішенням ми задоволені", – сказав Віктор Кривіцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Токар ПМК Показати IP 1 Вересня 2017 17:56
( неправомірної вигоди у розмірі 50 доларів і 50 євро.) Для нашого суду така неправомірна вигода - не є порушенням ... Вони працюють по крупному ... Сміх і гріх , ще раз переконуюся що на посадах не зовсім компітентні і кваліфіковані спеціалісти .
Сергій Показати IP 2 Вересня 2017 08:43
Які здобутки? Більшив надходження за рахунок чого за рахунок поборів з бізнесу? Чи змінив систему поборів на митних постах, чи він не знає, що під його керівництвом відкрито вимагає митник хабарі? Що митники обнагліли настільки що навіть СБУшників кинули, забули табличку ділення після чого в п'ять разів збільшили мзду . Чи важко самому вийти з кабінету проїхати по митним постам і подивитися як у відстій незаконно ставлять автомобілі на 5-6 годин , щоб "подумали" про бідного митника в якого для пропозицій кишені порожні. Можливо і не спіймали на гарячому, але це мав би бути сигнал зібрати речі і самому на Вінницю повернутися, і перестати бути мучеником , чомусь не шкода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus