USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Міліція «виловила» підпільні оселедці і тюльку. ФОТО

2 Квітня 2012 11:01
Оселедці та тюльку без будь-яких дозволів продавала на Варшавському ринку, що у Луцьку, мешканка Рівненської області.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Під час проведення рейду працівники ветеринарної міліції УМВС України Волині на території Варшавського ринку виявили стихійну точку збуту риби. Мешканка Володимирецького району Рівненської області просто неба продавала оселедці і тюльку без будь-яких дозволів. Звісно, не було у неї і жодних документів на товар.

Рибу, до слова, понад 100 кілограмів, яка зберігалась у звичайних пластмасових бочках без дотримання санітарних норм, вилучили і відправили на зберігання у відповідні сховища. Пізніше її утилізують.

Старший інспектор сектору ветеринарної міліції Олег Мельничук розповів, що із початку року правоохоронці вже вилучили близько трьох тонн продукції сумнівного походження.

Наразі на порушників вже склали адміністративні протоколи, які скерують на розгляд до Луцького міськрайонного суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Психолог Сечарський Показати IP 2 Квітня 2012 11:33
Не полюблять рівненськи волинян, за лохів тримають, намагаються різним непотрібом нагодувати... От якби нечистого на руку продавця суд примушував свій товар куштувати, такого б не було!
тиць-здиць Показати IP 2 Квітня 2012 12:12
І як вони ту сільодку без водки їсти збирались?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus