USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Про Сапожнікова зняли незручну програму? ВІДЕО

1 Вересня 2011 08:29
В ефірі телеканалу ZIK у середу, 31 серпня вийшла чергова програма циклу "Хто тут живе", присвячена особі нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова.

Передача була в ефірі телеканалу ZIK з 21:30 до 23:30. Сам Віктор Сапожніков відмовився брати участь у передачі, заявивши журналістам, що їм хтось заплатив, щоб вони "зляпали" цю "передачку".

Нагадаємо, напередодні виходу в ефір цієї передачі у Нововолинську виселили з приміщення місцевого кабельного мовника «Львівська жінка».

Цей мовник єдиний з-поміж інших у місті транслював телеканал ZIK. На телеканалі ZIK та у «Львівській жінці» вважають, що це пов'язано саме з виходом в ефір передачі про міського голову.

Хоча у мерії Нововолинська стверджують, що кабельника виселили через заборгованість по зарплаті, відсутність ліцензії і не укладені договори зі споживачами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанка Показати IP 1 Вересня 2011 11:11
Висловлюю своє співчуття та розуміння складності роботи мера міста Нововолинська. Маючи тільки одного "друга" Желізка життя не буду здаватись медом.
Коля Показати IP 1 Вересня 2011 12:20
31 жовтня??????
Лучанка-2 Показати IP 1 Вересня 2011 14:11
Висловлюю своє співчуття та розуміння складності роботи мера міста Нововолинська. Маючи тільки одного "друга" Желізка життя не буду здаватись медом.
Лучанці - Миколі з Нововолинського виконкому Показати IP 1 Вересня 2011 15:30
Аж занадто сильно лижеш .... Сапожнікову, Микола. Дуже "складна робота Сапожнікова: поїхати по закордонах - попити горілки, приїхати в Нововолинськ - Борису-племіннику вділити то магазинчик, то фінський будиночок. А тут різні Желізки "жити" не дають!!!
Ірина до Лучанці - Миколі з Нововолинського виконкому Показати IP 1 Вересня 2011 16:01
Тай й ще найняти кілера й вбити Желізка щоб не заважав красти Львівську жінку і 10 шахту на волині - наворував десятки мільйонів, може поділиться він краденим з нами, бідними волинянами.
не байдужий Показати IP 1 Вересня 2011 21:20
Желізко психічно хвора людина. Він не справжій власник ПП "Львівьска жінка". це підприємство на нього записала його покійна дружина за два дні до смерті в лікарні. Дуже дивна передача вланості. ЇЇ рідний брат до цього часу судиться з желізком у львові за фірму і майно. Чому ніхто не цікавиться, чого львівська фірма опинилась в нововолинську? а тому що головний офіс у льві закритий, і прямі спадкоємцій померлої дружини за нього судяться, а желізко втік в нововолинськ. Коментарі в ролеку зіка дає громадська дружина желізка, з якою желізко живе в нововолинську. На думку журналістів, мер міста має бути бідним і жити в халупі? те що в нього родичі мають бізнес законом не заборонено. інші люди теж мають бізнес в нововолинську і не маючи дядька-мера. і нічого, про них передач не знімають. дешевий замовний ролик, пов'язаний з розпочатою фактично виборчою кампанією до верховної ради. Нехай би про життя желізка зробили пару роліків, думаю багато чого б цікавого знайшли. і ніякий він не журналіст, а шизофренік справжній. в новолинську його ніхто не сприймає.
байдужий до не байдужий Показати IP 16 Вересня 2011 23:06
А може не Жилізко психічно хворий у нього є дозвіл на вільне носіння збрї,а Сапожніков хворй на шизофренію, який вірить те що вчиняти злочини можна по закону. Так думати може тільки особа з вялотикучою шизофренією.
марія Показати IP 5 Вересня 2011 15:10
Шановні мої НововолинцІ!Подивіться уважно кого ми вибрали в депутати? Сторонського який ходить розганяє бабусь які торгують з землі! Чи Сапожнікова який вже три роки чистить озеро наше язиком ! (Гроші виділені там не маленькі)
Нововолинянка Показати IP 5 Вересня 2011 18:18
Зрозуміло і відомо і без передачі,що еліта Нововолинської міської ради корумпована,як і решту можновладців рідної неньки-України...Та що з тої публічності у вигляді таких передач?...ну подивимось...почитаєм...ознайомимось...і буде як у казці-а віз і нині там...Вирішують все гроші..вже брали і Сапожнікова ...і іже з ним-відпускали..за немалі суми...Прискорбно,що кінця краю цим зловживанням не передбачається і не видно.
хряк Показати IP 8 Вересня 2011 09:25
Не чіпайте нашого мера. Він не покладючи рук працює на благо нашого міста, а не тільки для власної кишені. Він в нас "білий і пухнастий", обов'язкового його треба переобрати в 5-тий раз!!!
Володимир Показати IP 29 Лютого 2016 14:34
Шановні Нововолинці,перестаньте спокушати нещасного Сапожнікова владою,та знов вибирати його на пост мера,бо вам прийдеться взяти на себе частину його карми,за розкрадання народної власності і відповідати на Суді Божому.Наївні,Ви все ще надієтесь,що він вже накрався і слідуючу каденцію буде служити Вам?Дарма.Клептоманія це хвороба,а лікарня від неї, тюрма.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus