USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Представники Луцької міськради побували на гостинах в особливих дітей

28 Грудня 2017 23:05
Радник міського голови Ігор Поліщук, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан побували на гостинах в особливих дітей із ГО «Янголята», повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Мама особливої дитини, голова ГО «Янголята» Юлія Поліщук запропонувала учасникам зустрічі переглянути відеопрезентацію творчості “Янголят”. Діти, їхні батьки та гості мали можливість побачити оркестр «Веселковий передзвін», міні-виставу «Каструлька Анатоля», яка розкриває сутність дітей-аутистів і пропонує суспільству прийняти їх, а також танцювальний перфоменс «Кришталевий вальс». Ці юні таланти були представлені на фестивалі аутистів у місті Аланья (Туреччина) за фінансової підтримки Луцької міської ради. За представлення перфоменсу «Кришталевий вальс» луцькі діти-аутисти отримали іменні відзнаки.

На сьогоднішньому святі діти декламували вірші, а для гостей виготовили картинку-аплікацію, яку голова ГО «Янголята» Юлія Поліщук вручила Ігорю Поліщуку. А ще вона щиро подякувала за підтримку ГО «Янголята» Луцькій міській раді і в знак вдячності вручила Подяку. Принагідно вона попросила представників міської влади посприяти в організації поїздки дітей у дельфінарій, аквапарк, а ще їм потрібні заняття з психологом, соціальним педагогом для реабілітації і соціалізації.



Посадовець запевнив, що міська рада й надалі віднаходитиме кошти для громадських організацій, які займаються дітьми з особливими потребами, адже це обов’язок влади. У міському бюджеті передбачено 2 мільйони гривень для добудови Центру реінтеграції на вулиці Бенделіані, таку ж суму планують виділити згодом. Там зможуть займатися і діти-аутисти.



Ігор Поліщук подякував батькам особливих дітей за ініціативність, небайдужість, побажав дітям і їхнім батькам віри, терпіння, Божої підтримки і вручив солодкі подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus