USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Представник України відмовився стати президентом ПАРЄ

28 Квітня 2017 11:41
Віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи, нардеп Георгій Логвинський відмовився від можливості зайняти крісло президента ПАРЄ замість Педро Аграмунта, який можливо піде у відставку.

В ефірі телеканалу 1+1 Логвинський заявив, що зняв свою кандидатуру на користь німецького представника Акселя Фішера.

Нагадаємо, у січні 2017 року президентом ПАРЄ переобрали проросійського Педро Аграмунта, який протягом минулого року доклав зусиль для зняття санкції з Російської Федерації, але не досяг успіху. Також він відомий тим, що перервав багаторічну традицію спілкування з пресою в Страсбурзі.

«У фінал вийшли дві людини – пан Фішер і я, але ми вирішили, що в інтересах України буде підтримати президента групи, яка нас підтримує, і таким методом ми могли б досягти великих результатів», – розповів він.

А відтак уточнив, що 100% впевненості в перемозі Фішера немає, бо щодо його кандидатури є «певні регламентні моменти».

Варто додати, нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація, що Аграмунт оголосить про свою відставку 29 квітня.
Як повідомлялося нещодавно, Парламентська асамблея Ради Європи обрала народного депутата України Георгія Логвинського на посаду свого віце-президента на річний термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus