USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Міліція створила свій банк ‒ крові

13 Березня 2012 18:09
Раніше правоохоронці Волині неодноразово брали участь у благодійних акціях ‒ здавали кров онкохворим дітям. Зараз же вирішили створити банк крові для працівників міліції.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Курсанти Волинського училища професійної підготовки працівників міліції, що у селі Сокиричі Ківерцівського району, на чолі із начальником закладу полковником міліції Петром Луцюком провели День донора.
Уже кілька разів працівники органів внутрішніх справ Волині здавали кров для онкохворих дітей у рамках проведення благодійної акції «Подаруй дитині надію на життя».
Цьогоріч вирішили створити банк крові спеціально для працівників волинської міліції.
Спільними зусиллями начальника сектору медичного забезпечення УМВС України у Волинській області Георгія Лягу, начальника УПППМ Петра Луцюка та працівників Волинської обласної станції переливання крові було організовано день здачі крові курсантами училища.
Здача крові відбулася на базі Ківерцівської центральної районної лікарні, куди прибула бригада медиків із обласної станції переливання крові у складі шести осіб.
Спочатку лікар переконався у відмінному здоров’ї донорів, після цього кров здало керівництво навчального закладу і 50 курсантів училища. Відтепер, за потреби, правоохоронці Волині можуть звернутися в обласну станцію переливання крові та отримати необхідну допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Друг Показати IP 13 Березня 2012 21:36
Луцюк здав скільки крапель? Чи здав взагалі? Візьміть крові в працівників кадрового апарату МВС в УБОЗників, в них крові багато, напилися в громадян нормально, найбільші кровопивці. А в цілому думка правильна і розумна.
враг друга Показати IP 14 Березня 2012 15:35
друг !!! для таких як ти і створили цей банк крові....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus