USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Правоохоронці затримали 5 вантажівок зі 100 тоннами львівського сміття

31 Травня 2017 16:34
П'ять вантажівок із львівським сміттям зупинили вночі у Чернігівській області.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції у Чернігівській області.

«Сьогодні, 31 травня, близько опівночі біля села Нова Басань Бобровицького району, на трасі Київ-Суми, правоохоронці помітили дві фури з номерними знаками західних областей. При перевірці документів у водіїв, з'ясувалося, що в контейнерах побутові відходи зі Львова», - йдеться у повідомленні.

Згідно товарно-транспортних накладних, вантаж прямував до Дніпропетровської області.


Поки розбиралися з вантажівками, з темряви виринули ще три трейлери. Ці машини теж виявилися завантажені львівським сміттям. Водії зазначили, що везуть сміття у Київську область. Відправником всіх п’яти вантажівок, згідно документів, є одна і та ж фірма. В контейнері кожного авто — по 20 тонн відходів.


На місце події прибули слідчо-оперативна група та керівництво Бобровицького відділення поліції.

Також з'ясувалося, що відправником всіх п'яти вантажівок є одна і та ж фірма, а кожна з них перевозила по 20 тонн відходів.


Наразі інцидент кваліфікували як забруднення або псування земель, відкрито кримінальне провадження, готується клопотання до суду щодо арешту автомобілів.

Як повідомлялося, 10 травня громадські активісти та лісівники затримали 4 фури з львівським сміттям неподалік Берестечка Волинської області. Окрім того, у ніч на 29 квітня між селами Промінь і Лаврів Луцького району місцеві жителі виявили купи сміття, яке незаконно було завезене, ймовірно, із Львівщини. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження

Зазначимо, сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus