USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Працівники теплокомуненерго на Волині - проти передачі котелень у приватні руки

7 Червня 2016 18:36
Збори працівників ПТМ «Володимир-Волинськетеплокомуненерго» відбулися днями. Розглядали лише одне питання: Про передачу в оренду котелень, що розташовані за адресами вулиця Котляревського, 10, Павлова, 20 та Луцька, 146, - інформує БУГ.

Варто зазначити, що збори були ініційовані радою незалежної профспілки та працівниками підприємства. Провели ці збори в обідній час, оскільки директор ПТМ “ВВТКЕ” Анна Рубанова не погодила їх проведення в робочий час в приміщенні підприємства.

На зборах були присутні більше 70-ти працівників ПТМ «ВВТКЕ», начальник управління ЖКГ міськвиконкому Віктор Фіщук, міські депутати та представники ЗМІ.

Обговорюючи перше питання, головний інженер підприємства та головуючий на зборах Ярослав Жук, повідомив присутніх, що на найближчу сесію міської ради буде виноситись питання про передачу в оренду 3-х вищезгаданих котелень.

Враховуючи те, що доведеться скоротити значну частину працівників, Ярослав Жук попросив присутніх проголосувати за те, щоб міська влада не передавала котельні в оренду, а якщо це станеться, то щоб у договір з орендарем було внесено пункт про соціальні гарантії скороченим працівникам (виплату їм середньої річної заробітної плати).

За це працівники «Теплокомуненерго», звичайно, проголосували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus