USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Повний кавалер ордена «За мужність» Павло Чайка зіграв весілля

26 Червня 2017 11:15
Повний кавалер ордена «За мужність» та почесний громадянин міста Рожище Павло Чайка 24 червня, у свій День народження, відсвяткував ще й весілля.

Дружиною військовика стала мешканка Миколаєва – Вікторія, пише видання «Район.Рожище».

Молоді люди розписалися і обмінялися обручками без свідків ще 21 вересня 2016 року. Павло ретельно готувався до цього дня. Купив обручку, кульки у формі сердечок, 151 білу троянду і свічки. У Миколаєві такий букет не дістанеш, довелося замовляти в Дніпрі. Господиня квіткового магазину була під таким враженням, що привезла квіти своїм авто прямо до Чайки додому.

«В РАЦС пішли удвох, особливо не вбиралися. А влітку плануємо покликати друзів і зіграти весілля. Можливо, поїдемо в подорож. Коли остаточно видужаю, разом стрибнемо з парашутом. Взагалі, багато чого плануємо і про багато що мріємо. Віримо, що попереду у нас тільки хороші і світлі події. Найголовніше – ми разом і любимо один одного», – розповідав минулого року Павло Чайка.

І от, 24 червня, відбулося догоочікуване весілля.

Як повідомлялося раніше, волинянин Павло Чайка – 3-й в історії незалежної України повний кавалер ордена «За мужність». Павло Чайка отримав всі три ордени «За мужність». Про перший, як і про звання лейтенанта, дізнався випадково і через кілька місяців після присвоєння. Знайома волонтер привітала військового у мережі інтернет. Він прийшов у штаб запитати, де ж той орден. «Без паніки, є твій орден. Шукай там у коробці», – відповіли Павлу. І справді, серед низки інших чужих нагород хлопець знайшов свій перший орден «За мужність».

Павло був одним із перших поранених десантників під Червоним Лиманом, та від реабілітації відмовився. Пережив важкі бої під Зеленопіллям, де їхню бригаду обстрілювали зі сторони Росії, дві складних ротації у Донецькому аеропорту, і на Дебальцівському плацдармі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
боголюбы Показати IP 26 Червня 2017 11:19
Миколаев город невест. Правду говорят.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus